Přihlaste se do lednového testování akce Hunt: Showdown
Hunt 1896 Novinka Přihlaste se do lednového testování akce Hunt: Showdown

Přihlaste se do lednového testování akce Hunt: Showdown

Michal Burian

Michal Burian

8

Vybraní hráči dostanou začátkem nadcházejícího roku možnost vyzkoušet připravovanou PvE a PvP akci od studia Crytek.

Reklama

O multiplayerové first-person akci Hunt: Showdown od studia Crytek se toho napsalo hodně. Nikdo ale pořádně neví, jak se bude nová hra tvůrců sci-fi série Crysis hrát. Pokud chcete být mezi prvními, tak máte šanci. Vývojáři před měsícem otevřeli registrace do testování alfa verze a dnes prozradili, že se test uskuteční v lednu 2018.

V současné době bohužel není známo, kdy přesně dojde ke spuštění alfy, natož kolik hráčů bude do testu vybráno. Proč ale nezkusit štěstí.

Hunt: Showdown je PvE a PvP akce, která byla dosud oznámena jen pro počítače. Před vydáním finální verze bude na Steamu v sekci Early Access dostupná rozpracovaná verze. Ve hře budete hrát za lovce, kteří se vydávají do bažin v Louisianě, aby zabili strašidelné příšery a získali vytoužené odměny. Za každou zabitou příšeru získají lovci velkorysou odměnu, což má vést k velkému soupeření a nenávisti mezi hráči. Pozor si tak budete muset dávat nejen na monstra, ale rovněž na jiné lovce, kteří vás budou chtít připravit o odměnu a získat ji pro sebe. Jakmile váš tým zabije nějakou příšeru, okamžitě se dostane do hledáčku druhé skupiny.

Níže ještě přikládáme přes měsíc starý záznam streamu, kde Crytek svou novinku prezentoval.

Zdroj: Gamestar.de

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama