Připomeňte si staré časy s novými záběry z Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Modern Warfare Remastered Novinka Připomeňte si staré časy s novými záběry z Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Připomeňte si staré časy s novými záběry z Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Martin Cvrček

Martin Cvrček

27

Activision se podělil o záběry z klasické mise Crew Expendable z remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare. Gotcha. <strong>Aktualizováno</strong> o srovnání s původní verzí.

Reklama

Update: Na YouTube kanále Candyland se objevilo dobře zpracované srovnání PC verze původního Call of Duty 4: Modern Warfare z roku 2007 a včera vydaných záběrů z Modern Warfare Remastered. Díky němu by měl mít každý hned lepší představu o tom, co vypadá jinak, co je v remasteru nové a co naopak zůstalo při starém.

Původní zpráva (14. 7. 19:57): Chcete víc záběrů z očekávaného remasteru Call of Duty 4: Modern Warfare, na který se mnozí těší mnohem víc než na skutečně nový díl, Infinite Warfare? Máte je mít.

Activision vydal hutnou ukázku z nové podoby mise Crew Expendable. Pokud nepočítám výcvik, jde o první misi ze singleplayeru CoD4. V ní v doprovodu kapitána Price a Gaze navštívíte během deštivé noci loď, postřílíte ožralé ruské vojáky a trochu si zaběháte po neočekávaném výbuchu. Jo, to byly časy. I když lze na mnoha místech vidět větší množství detailů, třeba původní dabing a soundtrack jsou pořád na svých místech, což je jen dobře.

Pořád bohužel platí, že Call of Duty: Modern Warfare Remastered, na němž pracuje studio Raven Software, nebude k dostání samostatně, ale jen jako součást speciálních edic Infinite Warfare. Konkrétně edic Legacy, Legacy Pro a Digital Deluxe. Zároveň pořád platí, že kampaň si budou moci v měsíčním předstihu zahrát ti, co si předobjednají Digital Deluxe edici Infinite Warfare na PS4.

Ti si jí budou moci zkusit 5. října, kupující speciálních edic na PC a Xbox One a zbylých edic na PS4 se k ní tedy dostanou až o měsíc později. Někdo by už s těmi exkluzivitami v případě multiplatformních titulů měl vážně něco udělat, tohle se začíná vymykat kontrole. Ale teď bych prosil ukázku mise All Ghillied Up.

Nový screenshot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama