Připravovaná aktualizace do SnowRunnera
SnowRunner Novinka Připravovaná aktualizace do SnowRunnera

Připravovaná aktualizace do SnowRunnera

Ondřej Partl

Ondřej Partl

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová mapa a více úložných pozic.

Reklama

Simulátor jízdy velice obtížným terénem SnowRunner se opravdu povedl, kdy o něm Michal Jonáš ve své recenzi (9/10) hovoří jako o bezprecedentním titulu v rámci jeho žánru, jenž nabízí obrovskou porci obsahu, doplněného o pohledný audiovizuál.

Titul nicméně sužovali občas docela nepřijemné technické problémy, pročež se tvůrci snažili o jejich eliminaci. To se jim víceméně povedlo, což znamená, že se konečně mohou vrhnout na dodávání nového obsahu skrze různé aktualizace, k nimž se řadí i připravovaný update 5.0, jenž do hry dorazí 9. června.

Ten s sebou přinese hned několik novinek, kdy tou největší je zcela nová mapa Rift, která je zasazena do ruského regionu Taymyr. Na ní přirozeně naleznete řadu zcela nových úkolů, jejichž splnění bude vyžadovat dostatek umu a trpělivosti.

Dalším přídavkem je pak podpora více úložných pozic, což je prvek, o nějž si fanoušci poměrně vehementně říkali. Řada přišla i na dva nové skiny pro vozidla Longhorn 3194 a KHAN Lo4F.

Konzolová verze se následně konečně bude těšit z funkčních zpětných zrcátek, zatímco PC hráči se dočkají podpory force feedbacku pro volanty (u konzolí tato funkce až později).

Samotnou hru si pak můžete pořídit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama