Připravte se na veřejnou betu Battlebornu
Battleborn Novinka Připravte se na veřejnou betu Battlebornu

Připravte se na veřejnou betu Battlebornu

Michal Burian

Michal Burian

10

Už dnes si ji můžete stáhnout, abyste zítra mohli na PS4 začít hrát. PC a Xbox One hráči si budou muset počkat.

Reklama

Již dnes si můžete ze Steamu, PlayStation Network a Xbox Live Marketplace stáhnout veřejnou betu komiksové střílečky Battleborn od autorů Borderlands. Zítra budete moci začít hrát na konzoli PlayStation 4. Pokud preferujete PC nebo Xbox One, budete muset čekat do 13. dubna. Ve všech třech případech testování skončí 18. dubna.

Veřejná beta nabídne slušné množství obsahu, včetně dvou příběhových epizod Void's Edge a The Algorithm, dva multiplayerové módy Incursion a Meltdown a všech 25 hratelných postav společně s kompletním systémem pro progres.

Konec vesmíru není nic pěknýho. Do háje, my ze systému Solus zíráme přímo do propasti záhuby. Varelsiové požírají hvězdy – celý hvězdy, sakra! – a my se mezitím rveme sami mezi sebou o těch pár drobků, co ještě zbejvaj na stolu existence. A jestli někdy narazíte na Rendaina, toho mizernýho zrádce, co zaprodal všechny zbylý rozumný bytosti, tak dostane, co si zaslouží.

Nihilističtí roboti, trpaslíci, vesmírní wrestleři, mezihvězdní vojáci, vražedné stroje řízené tučňáky a spousta dalších tvorů, které se společnými silami snaží zachránit zbytky vesmíru… to je Battleborn.

Chcete-li získat lepší představu, o čem vlastně Battleborn je, podívejte se na video níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama