Příští Call of Duty se o rok zpozdí
Novinka Příští Call of Duty se o rok zpozdí

Příští Call of Duty se o rok zpozdí

Jan Urbančík

Jan Urbančík

15
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Nahradí ho pouze free-to-play titul.

Reklama

Nedávno bylo oznámeno, že letošní Call of Duty bude pokračování podsérie Modern Warfare, přičemž bychom se měli dočkat také nové verze multiplayeru Warzone. Už nyní se však naplno spekuluje o příštím díle, který vyvíjí studio Treyarch a vyjít měl příští rok. Plány se ale údajně změnily, s touto zprávou přišel v noci na dnešek insider Tom Henderson a krátce nato magazín Bloomberg, respektive novinář Jason Schreier.

Podle jeho informací bylo další Call of Duty odloženo a vyjde až v roce 2024. Příští rok bude vůbec první od roku 2005, kdy se nedočkáme plnohodnotného dílu. Activision se tak údajně rozhodl kvůli horšímu přijetí posledních dílů, které už zkrátka vychází příliš rychle po sobě. Důvodem naopak nemá být nedávno oznámená akvizice, Microsoft prý na rozhodnutí neměl vliv.

I přesto fanoušci série nezůstanou bez nové hry. Příští rok má podle Schreiera vyjít online free-to-play titul, na kterém spolupracuje i již zmíněné studio Treyarch. Podrobnosti o něm už ale novinář nezmiňuje. Dojít má také na nový obsah pro letošní plnohodnotný díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama