Příští rok bude podle všeho opravdu bez nového Call of Duty
Call of Duty Novinka Příští rok bude podle všeho opravdu bez nového Call of Duty

Příští rok bude podle všeho opravdu bez nového Call of Duty

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nahradit ho má obsah pro MW 2 v čele s rozšířením pro kampaň.

Reklama

Poslední dobou se jeví jako velmi pravděpodobné, že se příští rok nedočkáme plnohodnotného nového Call of Duty. S touto informací přišel jako první letos v únoru novinář Jason Schreier. Jak ale Activision tuto ještě před nedávnem nemyslitelnou absenci nahradí?

Kromě podpory připravovaného Warzone 2 a Call of Duty Mobile se očekává výraznější přísun dodatečného obsahu pro letošního Call of Duty Modern Warfare 2. S novými informacemi se na Twitteru vytasil insider s přezdívkou Hope, který tvrdí, že se kromě nových map dočkáme i přídavku do kampaně. Nespecifikovaný obsah do příběhu by měl vyjít koncem příštího roku.

Informace o DLC pro kampaň následně potvrdil na Twitteru i Jason Schreier, který zároveň zopakoval, že dle jeho zdrojů plnohodnotné nové Call of Duty příští rok opravdu nevyjde. Otazník zatím visí nad spekulovanou free-to-play hrou (nejedná se o Warzone 2), která podle dřívějších zpráv měla vyjít rovněž v průběhu příštího roku.

Insider Hope rovněž přinesl zprávu o tom, že by na dvouletý život cyklus mohlo naskočit i další Call of Duty, které by měl v roce 2024 vydat Treyarch. O vzdálenější budoucnosti série jsme vás informovali v samostatné novince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama