Příští rok nás Assassin's Creed zavede do viktoriánského Londýna
Assassin's Creed: Syndicate Novinka Příští rok nás Assassin's Creed zavede do viktoriánského Londýna

Příští rok nás Assassin's Creed zavede do viktoriánského Londýna

Michal Burian

Michal Burian

260

Na světlo světa se dokonce dostaly první obrázky. <strong>Aktualizace</strong>: Ubisoft potvrdil nové AC.

Reklama

Aktualizace: Ubisoft zveřejnil prohlášení, ve kterém zdánlivě potvrzuje Assassin's Creed: Victory.

„Je vždy nešťastné, když se na internetu objeví věci, které nejsou určeny pro veřejnost. Jde o úniky, které nám nedělají radost. Náš tým ve studiu v Quebecu tvrdě pracuje na konkrétní hře několik let a my jsme zatím neodhalili, o co jde. To máme v plánu později. Do té doby je naší prioritou číslo jedna vyřešení problémů Assassin's Creed Unity,“ nechal se slyšet zástupce Ubisoftu.

Původní zpráva

Letos jsme se dočkali dvou dílů Assassin’s Creed. Unity nás zavedlo do francouzské revoluce v Paříži a Rogue se vydalo pokračovat v pirátské tematice Black Flag s námořními bitvami nejen v zamrzlém světě. Assassin's Creed je pro Ubisoft důležitá značka a nikoho nepřekvapí, že na příští rok se chystá další díl. Překvapující ovšem je, že se o něm dozvíte již v letošním roce. Vždy to bylo tak, že se spekulace objevovaly na začátku roku, kdy má nové AC vyjít, a oznámení následovalo koncem března.

Dnes je ale vše jinak. Známý server Kotaku přišel s exkluzivními informacemi o novém Assassin's Creed, který se bude odehrávat ve viktoriánském Londýně. Sbohem Napoleone, vítej Jacku Rozparovači? Možná :-)

Nové Assassin's Creed má nést podtitul Victory (možná jde jen o pracovní název) a vyjde na podzim roku 2015 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Má jít o jediný velký AC v tomto roce, neměla by se tak opakovat situace, kdy vyjdou dva díly v jednom roce, jako tomu bylo letos.

Za vývojem podle všeho stojí studio Ubisoft Quebec, které mělo dost času, aby Assassin's Creed: Victory připravilo. Jak si můžete všimnout na prvních screenshotech, je hodně podobné Unity. Což se tak nějak očekávalo. Doufejme, že tentokrát se Ubisoft vyhne problémům s frekvencí snímků za sekundu, které stále trápí majitele Unity na všech třech platformách.

Kotaku mohlo dokonce vidět nějakou ukázku přímo ze hry, kde hlavní postava vylezla na věz a dívala se na Londýn, jenž je ohromný podobně jako Paříž v Unity. Ve hře bude spousta vedlejších činností, kupříkladu hazard v hospodě, pouliční závody s kočáry, a tak dále. Zní to sice malinko šíleně, ale třeba to bude fungovat. Hlavně, aby to bylo zábavné. Vždyť o tom jsou hry především.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama