Příští rok nás má čekat Battlefield: Bad Company 3
Battlefield V Novinka Příští rok nás má čekat Battlefield: Bad Company 3

Příští rok nás má čekat Battlefield: Bad Company 3

Michal Burian

Michal Burian

64

Zaměřit se má na průběh a konec války ve Vietnamu a na studenou válku. Mapy v multiplayeru mají být menší s kondenzovanou akcí.

Reklama

Letos Electronic Arts do „války“ proti dobře prodávající sérii Call of Duty od Activisionu vyslali hru Star Wars: Battlefront 2, která je v základu dobrá, ale bohužel vcelku kvalitní singleplayer a obsáhlý multiplayer srazily na kolena mikrotransakce (recenze). I proto se Call of Duty: WWII od Sledgehammer Games daří lépe. Předloni ale Battlefield 1 s neokoukanou první světovou válkou zaujmul více než futuristické Call of Duty: Infinite Warfare. Příští rok nás bez pochyb čeká další souboj těchto gigantů, tentokrát v podání Battlefieldu a Call of Duty od Treyarch.

Studio Treyarch bude s největší pravděpodobností pokračovat s Black Ops, co ale kutí ve švédském DICE? Bude to pokračování Battlefieldu 1 s dalšími příběhy z první světové války nebo něco jiného? Podle nejnovějších spekulací to vypadá na návrat k oblíbenému Bad Company.

S neověřenými informacemi přišel vcelku neznámý YouTube kanál AlmightyDaq, který měsíc před odhalením Battlefieldu 1 vyžvanil jméno hry a posléze se potvrdily i první informace. Z toho důvodu není od věci si říci, co AlmightyDaq ví o novém Battlefieldu.

AlmightyDaq tvrdí, že nás na podzim příštího roku čeká Battlefield: Bad Company 3. Informace má od svého zdroje, jenž mu prozradil i zasazení. Bad Company 3 se má soustředit na průběh a konec války ve Vietnamu a na studenou válku. Kampaň má být složena z misí, které se budou věnovat těmto konfliktům, ale nemají být historicky přesné. Období naznačuje, že se nevrátí tým z prvních dvou Bad Company, ale to vše se teprve uvidí.

V multiplayeru má být Bad Company 3 zaměřeno na menší a až střední mapy s kondenzovanou akcí, v porovnání s Battlefieldem 1 a 4. Součástí budou módy jako Conquest, Rush, Operations, TDM a Domination. Na bojišti mají být tanky, LAV a helikoptéry. Zbraně bude možné upravovat podobně jako v Battlefieldu 4. Zabavit se máme rovněž u nového režimu, jenž je údajně podobný Squad Obliteration módu z Battlefieldu 4, nabídnout má bitvy pět proti pěti.

AlmightyDaq zmiňuje i možný návrat Battlepack systému, ale prý nejsou v plánu mikrotransakce. EA si jejich použití ve hře měli rozmyslet po stížnostech ve Star Wars: Battlefront 2.

Jsou informace o Battlefieldu: Bad Company 3 pravdivé? To nevíme, ale zní rozhodně zajímavě. Pravdu se dozvíme v průběhu nadcházejícího roku, nejpozději na červnové E3 v Los Angeles.

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama