Příští rok se vrátí značně vylepšený útěk z vězení v Escapists 2
The Escapists 2 Novinka Příští rok se vrátí značně vylepšený útěk z vězení v Escapists 2

Příští rok se vrátí značně vylepšený útěk z vězení v Escapists 2

Michal Burian

Michal Burian

2

Opět ve stylu 8-bitového pixelového dobrodružství v novém grafickém stylu s multiplayerem.

Reklama

V září loňského roku společnosti Team17 a developer Mouldy Toof vydali hru Escapists. Šlo o 8-bitové pixelové dobrodružství, kde jste měli za úkol uniknout z vězení. Hra prodala 1,8 milionů kusů a dostala několik významných ocenění. Není tak divu, že v příštím roce dorazí pokračování.

Escapists 2 bylo představeno na TwitchConu v San Diege. Dočkali jsme se prvního traileru a důležitých detailů. Můžeme fanoušky ujistit, že opět bude titul ve stylu 8-bitového pixelového dobrodružství v novém grafickém stylu. V něm bude svět bohatší a hlubší.

Nově budete mít k dispozici nové způsoby jak se dostat na svobodu. Věznice se budou skládat z více pater a tak se nabízí možnost utéct oknem. Strážným se budete moci bránit taserem, který vytvoříte v robustnějším crafting systému. Když už jsme u toho, tak se budete moci zaměřit na protivníka a blokovat jeho útoky. Při střetu budete moci volit silný nebo slabý útok.

Další novinkou bude multiplayer pro čtyři hráče s možností hrát online nebo na rozdělené obrazovce. Společně s kamarády budete moci plánovat útěk z vězení. Aby toho nebylo málo, tak dostanete nové možnosti pro úpravu postav a navíc budete moci hrát za ženu.

Escapists 2 dorazí v roce 2017 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama