Příští rok vyjde Soulcalibur VI
Soulcalibur VI Novinka Příští rok vyjde Soulcalibur VI

Příští rok vyjde Soulcalibur VI

Michal Burian

Michal Burian

7

Ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. <strong>Aktualizováno o první detaily, screenshoty a gameplay trailer</strong>.

Reklama

Druhá aktualizace: Včera jsme o SoulCalibur VI psali hned dvakrát. Dnes následuje první gameplay trailer, který dává možnost prohlédnout si novou grafiku a pohyby, útoky a obranu postav.

První aktualizace (Pátek 8.12.2017 17:44): Dnes brzy ráno na The Game Awards 2017 prostřednictvím traileru byl oznámen nový díl bojovky SoulCalibur. Po pár hodinách máme k dispozici první detaily a screenshoty.

SoulCalibur VI pohání Unreal Engine. Technologie od společnosti Epic Games je u této série použita vůbec poprvé a vývojáři slibují, že díky ní budou moci dosáhnout propracované grafiky s 3D modely postav. Dobře zní rovněž více bojových stylů. Každý bojovník bude mít vlastní smrtící zbraně, bojové styly a samozřejmě i vizuál. S tím jde v ruku v ruce nová bojová mechanika s přečtením útoků soupeřů, abyste je dokázali vykrýt a nečekaně zaútočit. Díky těmto novinkám mají být bitvy hodně dynamické a rychlé. Herní zážitek má být posunut na novou úroveň.

A co příběh? Znovu se podíváme na události z původního SoulCaliburu, abychom odhalili skryté pravdy. Připravte se tak na 16. století. Zatím byly potvrzeny dvě postavy: Mitsurugi Heishiro a Sophitia Alexandra.

SoulCalibur VI vyjde v roce 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Původní zpráva: Fanoušci série Soulcalibur se mohou radovat. Společnost Bandai Namco během The Game Awards oznámila, že v roce 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One vyjde šestý díl této bojovky. Hru na jevišti odhalil Motohiro Okubo, producent Tekkena 7. Zajímavé je, že ji pohání technologie Unreal Engine 4.

Poslední Soulcalibur s označením V vyšel v roce 2012 na PlayStation 3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama