Příští týden vyjde Dead Kings DLC do Assassin's Creed Unity
Novinka Příští týden vyjde Dead Kings DLC do Assassin's Creed Unity

Příští týden vyjde Dead Kings DLC do Assassin's Creed Unity

Michal Burian

Michal Burian

22

Dostanou ho zdarma všichni hráči, kteří si koupili Assassin's Creed Unity. Ubisoft se tím omlouvá hráčům za problémy <strong>+ trailer a obrázky</strong>.

Reklama

Příští týden vyjde první velké rozšíření pro Assassin's Creed Unity. Navíc bude zdarma pro všechny majitele hry. Ubisoft se tímto krokem omlouvá hráčům za problémy při vydání Unity. Jde o nechvalně proslulé padání frekvence snímků za sekundu a další chyby, které znemožňovaly užít si francouzskou revoluci v podání AC: Unity.

DLC Dead Kings dorazí příští týden, na PC a Xbox One v úterý 13. ledna, zatímco na evropský PlayStation Network pro PS4 o den později.

Kampaň Dead Kings nás zavede do Saint-Denis, venkovní město u Paříže. Město se využívalo jako hřbitov pro královskou rodinu Paříže. Během Francouzské revoluce bylo město vypleněno a dle slov kreativního ředitele Alexe Amancia jde o opravdu temné místo, které je odlišené od původní hry.

„Pod městem je skutečně velké pohřebiště se starými hádankami a úplně novou nepřátelskou frakcí - Raidery (Nájezdníky). K dispozici také máte úplně nové zbraně, jako je například Guillotine Gun, se kterou můžete vystřelit výbušné projektily nebo zblízka prořezat nepřítele,” popisoval. „Jde skutečně o nejtemnější příběh, jaký jsme v Assassin's Creed zatím vyprávěli."

Kromě nové hlavní kampaně nabízí Dead Kings nové aktivity v otevřeném světě a vedlejší mise, včetně nových Murder Mysteries, hádanek a misí pro kooperaci. Jak singleplayer, tak co-op umožní hráčům odemknout nové zbraně, gear a oblečení, které budete moci využít jak v původním Assassin’s Creed Unity, tak i v tomto DLC.

Majitelé Season Passu AC: Unity si do 15. března 2015 mohou vybrat hru zdarma. Na výběr máte Far Cry 4, The Crew, Black Flag, Rayman Legends, Watch Dogs nebo Just Dance 2015

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama