Pro fanoušky Watch Dogs vyjde kniha
Watch Dogs Novinka Pro fanoušky Watch Dogs vyjde kniha

Pro fanoušky Watch Dogs vyjde kniha

Michal Burian

Michal Burian

19

//n/Dark Clouds se zaměří na události po kampani. Napsal ji John Shirley.

Reklama

Fanoušci Watch Dogs si po vydání hry budou moci pořídit e-book s názvem Watch Dogs //n/Dark Cloud. Kniha od Johna Shirleyho se zaměří na události bezprostředně po konci singleplayerové části hry.

Spisovatel John Shirley se zaměřuje na psaní sci-fi knih, přečíst jste si od něj mohli Transmaniacon (1979), Dracula in Love (1979), Wetbones (1991), Eclipse (1985), The Other End (2007), Alien: Steel Egg (2007), Black Glass (2008), Borderlands: The Fallen (2011) nebo Doyle After Death (2013) a Grimm: The Icy Touch (2013).

Shirley prozradil, že v knize se dočteme o nových postavách, které jsou zapojeny do cyberpunkového spiknutí ve Watch Dogs, zatímco se dozvíte pár detailů o pokračování.

,,V jedné ruce techniku pro hackování, zatímco v té druhé zbraň. Aiden Pearce je neuvěřitelný hacker a akční hrdina. Novela představení Micka Wolfea, bývalého vojáka, který se zapojí do nebezpečné hry v Chicagu," prozradil Shirley v tiskové zprávě.

Kniha //n/Dark Clouds vyjde pouze v digitální podobě. K dispozici bude i rozšířená edice s interaktivními videi a obrázky.

Watch Dogs dorazí na trh 27. května letošního roku. U nás s českými titulky ve verzích pro PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 a PS3. Wii U verze bez české lokalizace až na podzim 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama