Pro Ghost Recon: Wildlands vyšlo rozšíření Fallen Ghosts
Ghost Recon: Wildlands Novinka Pro Ghost Recon: Wildlands vyšlo rozšíření Fallen Ghosts

Pro Ghost Recon: Wildlands vyšlo rozšíření Fallen Ghosts

Michal Burian

Michal Burian

7

Bývalí členové kartelu, žoldáci a zločinci z celé Jižní Ameriky dělají v Bolívii nepořádek, který musí vaše jednotka zastavit jednou provždy.

Reklama

Včera k večeru pro majitele hry Ghost Recon: Wildlands se Season Passem vyšel druhý velký dodatečný balíček. Pro ostatní bude samostatně v prodeji od 6. června.

Expanze Fallen Ghosts navazuje na příběh původní hry s 15 novými misemi. V těch má vaše jednotka za úkol zlikvidovat čtyři nové bosse ve třech různých regionech. S novými nepřáteli budete bojovat v džungli a v bažinách, kde bude vhodné využít taktiku. K dispozici je 6 nových zbraní, včetně tiché a smrtící kuše a nové dovednosti. To vše se vám bude hodit ve válce proti bývalým členům drogového kartelu Santa Blanca, žoldákům a zločincům z celé Jižní Ameriky, kteří v Bolívii dělají nepořádek, který musí vaše jednotka zastavit jednou provždy.

Více se o rozšíření Fallen Ghosts dočtete v naší předešlé novince. Níže několik zajímavostí o novém příběhu.

Fallen Ghosts bude pokračovat v hlavním příběhu Ghost Recon: Wildlands. Po pádu drogového kartelu Santa Blanca, o který jste se postarali, udržuje stabilitu v Bolívii tvrdou rukou vojenská jednotka Unidad. Vaše činy měly za následek vypuknutí občanské války, do které se zapojili jednotky Special Forces, bývalí členové kartelu, žoldáci a zločinci z celé Jižní Ameriky. Vláda Bolívie je vítala s otevřenou náručí, myslela si, že chtějí pomoci zažehnat občanskou válku. Oni ale mají jiný cíl, chtějí získat pod svou kontrolu bývalou infrastrukturu kartelu Santa Blanca a rozjet byznys s drogami.

Tahle partička všemožných odpadlíků se sdružuje pod frakcí Los Extranjeros, která spolupracuje s vojenskou organizací Unidad. Společně se snaží zbavit všech amerických agentů, kteří je ohrožují. S ohledem na tuhle skutečnost se Ghosti musí vrátit na místo činu a zachránit občany USA. Při poslední misi je ale helikoptéra s vašim týmem sestřelena a nouzově přistanete v džungli. Nemáte potřebné vybavení ani podporu, čelit Los Extranjeros bude tak mnohem těžší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama