Pro Hitman 2 vyjde tento měsíc druhá placená lokace
HITMAN 2 Novinka Pro Hitman 2 vyjde tento měsíc druhá placená lokace

Pro Hitman 2 vyjde tento měsíc druhá placená lokace

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Luxusní letovisko Haven Island vyjde 24. září pro majitele zlatého expansion passu.

Reklama

Další měsíc začal, a to také znamená, že se hráči posledního dílu Hitmana dočkají nového obsahu. Jako tradičně jde o řadu bezplatných věcí, ale tentokrát se mohou těšit i především vlastníci expansion passu, konkrétně toho zlatého. Majitelé stříbrného se již v minulosti dočkali lokace The Bank zasazené do New Yorku, mapy Hantu Port pro režim Sniper Assassin a dvou Special Assignments misí - Embrace of the Serpent v Santa Fortuně a Illusions of Grandeur v Bombaji. Pro majitele zlaté edice zatím vyšla pouze Sniper Assassin mapa The Prison na Sibiři, pričemž nové lokace se dočkají právě tento měsíc, a to v podobě luxusního ostrovního letoviska Haven Island.

O nové lokaci toho oficiálně moc nevíme, ačkoli došlo na pár úniků o možných předmětech, a větší informace nejspíš přijdou až se zítřejším oficiálním streamem. Z různých věcí nalezených v datech hry lze ovšem vyvodit, že jednou z odemykatelných zbraní by mohla být „Goldballer” - respektive ikonická Silverballer ve zlatém provedení. Tak či onak je ale určitě na místě se těšit na další rozsáhlou a komplexní lokaci nabízející desítky hodin zábavy. Než ale na vydání této nové lokace 24. září dojde, budeme mít několik jiných věcí, jimiž si budeme moci čekání zkrátit.

Počínaje dneškem - tedy 5. září - se můžete pustit do dvou nových Escalation kontraktů. Jeden vás pošle do Whittleton Creek, druhý do banky v New Yorku. 12. září poté vyjde další Escalation kontrakt, tentokrát zasazený v Bombaji, za jehož splnění získáte oblek Cashmerian (který na sobě nosí i jedna z postav v Bombaji). Podle obrázku v oficiální roadmapě se zdá, že se bude tento kontrakt točit hlavně kolem odstřelovací pušky. Na obrázku níže se můžete podívat nejen na samotný oblek, ale i další předmět, který si budeme moci tento měsíc odemknout.

O den později, 13. září, pak dojde na spuštění prvního ze dvou Elusive Targetů pro tento měsíc, konkrétně The Blackmailer v Paříži. Pokud jste od vydání hry splnili všechny Elusive Targety, tedy celkem 14 z nich, odemkne se vám po dokončení tohoho nový oblek v podobě Casual Undercover.

19. září pak dostanete šanci si odemknout druhý z výše ukázaných předmětů, protože vyjde opět další Escalation kontrakt. Ten nese název The Merle Revelation, bude zasazen do Santa Fortuny a podle obrázku se bude točit kolem šamana, resp. jeho převleku. Za splnění tohoto kontraktu dostanete Emetic Grenade, jenž bude fungovat tak, jak by asi každý podle názvu čekal. Po explozi budou všichni v dosahu otráveni a budou se potřebovat vyzvracet někam do nejbližšího záchoda nebo koše. Zní to přesně jako taková ta „kravina” pro zábavu, jakých ve hře najdeme tuny. Využití je sice diskutabilní, ale něco zdarma asi málokdo odmítne.

Ve stejný den jako The Merle Revelation, tedy 19. září, také vyjdou komunitou vytvořené Featured kontrakty, jež nesou společné téma Competitive Edge. Soudě dle předešlých měsíců bychom mohli těchto kontraktů očekávat celkem deset.

23. září se můžeme těšit na další oficiální stream a následující den, 24. září, na to zcela nejdůležitější - nejen lokaci Haven Island, ale také nový update a dvě nové mise (Special Assignments) A Silver Tongue, podle obrázku zasazené do Miami, a A Bitter Pill zasazené do Whittleton Creek.

V neposlední řadě také 27. září dojde na druhý Elusive Target v podobě The Angel of Death v Marrakéši, čímž se zároveň uzavře nejen žářijová roadmapa s názvem Fierce Rivalry, ale také plánovaný placený obsah.

Pro Hitman 2 vyjde tento měsíc druhá placená lokace
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama