Pro odemčení nových operátorů v Rainbow Six Siege se pořádně nadřete
Novinka Pro odemčení nových operátorů v Rainbow Six Siege se pořádně nadřete

Pro odemčení nových operátorů v Rainbow Six Siege se pořádně nadřete

Michal Burian

Michal Burian

21

Ubisoft stanovil přísnou hranici, kterou chce hráče donutit, aby šáhli po mikrotransakcích a odemkli si nové operátory hned.

Reklama

Zdálo se to jako pohádka, nadcházející multiplayerová taktická akce Rainbow Six Siege bude po celý rok zdarma rozšiřovaná o nový obsah. Zlý, zelený skřítek si však prosadil své a my jsme se záhy dozvěděli, že Season Pass za 30 dolarů (750 korun) zahrne včasný přístup k novým operátorům (těch má být přesně 8). Majitelé Season Passu budou moci hrát s novými operátory o sedm dní dříve. Stejně tak budou trvale získávat zkušenosti o 5 procent rychleji.

Dnes přichází další nové informace. Pokud se vám nebudete chtít investovat do Rainbow Six Siege další peníze, tak si budete muset nové operátory odemknout hraním. Na tom by nebylo nic zvláštního, ovšem Ubisoft stanovil přísnou hranici, kterou chce hráče donutit, aby šáhli po mikrotransakcích a odemkli si nové třídy hned.

Jaká je ta hranice? Abyste získali potřebné herní body pro odemčení jednoho operátora, budete muset hrát v průměru asi 25 hodin, což u některých hráčů může znamenat dva až tři týdny (průměrný hráč FPS hraje 8 až 10 hodin týdně). Získat budete muset kredity. Ty se vám budou přičítat za vítězné duely, zabíjení nepřátel, support nebo oživování padlých kolegů.

Nechcete na nového operátora čekat? Potom si budete moci koupit za reálné peníze balíčky s in-game měnou. K dispozici bude 600, 1200, 2670, 4790 nebo 7560 R6 kreditů. Jeden operátor by vás měl vyjít na 3,99 liber, což je v přepočtu (154 korun).

Ubisoft zároveň dodává, že odemčení základních operátorů (těch je 20) nebude trvat tak dlouho.

Pojďme si to tedy shrnout, přibližně po třech měsících budou vycházet nové expanze, každá přinese jednu novou mapu, dva operátory s novými zbraněmi a unikátním vybavením či skiny pro zbraně. Celkem bude 8 nových operátorů, to znamená, že budete muset hrát nějakých 200 hodin (8 dní), abyste si odemkli všechny operátory, nebo investovat do hry 31,92 liber (1300 Kč) a získat přístup k operátorům hned, co vyjdou. To už je lepší Season Pass, který bude stát 30 dolarů (750 korun).

Cenu v dolarech/eurech za okamžitý přístup k operátorům neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama