Pro Xbox One a PS4 vyšel Prototype: Biohazard Bundle
Prototype Novinka Pro Xbox One a PS4 vyšel Prototype: Biohazard Bundle

Pro Xbox One a PS4 vyšel Prototype: Biohazard Bundle

Michal Burian

Michal Burian

8

Bundle obsahuje první a druhý díl, stejně tak všechny dodatečné balíčky. <strong>Aktualizováno o trailer</strong>.

Reklama

Aktualizováno: Společnost Activision bez jakéhokoliv oznámení dnes na Xbox Live Marketplace a PlayStation Store vydala hru Prototype: Biohazard Bundle pro Xbox One a PlayStation 4. Bundle obsahuje první a druhý díl Prototype společně se všemi dodatečnými balíčky. Na evropském PSN bude kolekce nejspíš zítra.

Prototype: Biohazard Bundle stojí 999 Kč a stahovat budete 18 GB.

Podivný je samotný přístup Activisionu, který Prototype na novou generaci konzolí neoznámil. Nevíme tak, v čem se Biohazard Bundle liší od svých předchůdců. Alespoň máme k dispozici trailer.

Popis Prototype

Série Prototype je akce z pohledu třetí osoby. V prvním díle se hráči vžijí do hlavního hrdiny Alexe Mercera, který má nadpřirozené schopnosti. Kupříkladu dokáže změnit podobu a stát se věrnou kopií někoho jiného, stejně tak umí převzít sílu od svých protivníků, kteří mu stojí cestě. Alex je tak hrdinou, který bojuje se zlem. V druhém díle se ale role obrátí, Alex vypustil v New York City supervirus, jenž z něj sice udělal nadpřirozeně silného mutanta, ale většinu obyvatel proměnil v infikovaná monstra. Ze světové metropole se tak stala válečná zóna, ve které se armáda snaží získat kontrolu.

"Důstojný nástupce originální akce, který splní všechny vaše akční choutky. Zábava a variabilita, zabalená do lahodného sandboxu a obohacená o peprné hlášky a pořádnou dávku krve. Doporučujeme všem, kdo se chce odreagovat" - 8/10, recenze Prototype 2.

Alex Mercer se ztratil čtrnáct měsíců poté, co v New Yorku propukly boje. Armáda se pokouší obnovit pořádek a rozdělila město do tří bezpečnostních zón podle míry infikace. Červená zóna je nejhorší, zde stále panuje nezvladatelný chaos a virus má navrch. V Prototype 2 budeme sledovat osud Jamese Hellere, rodilého Neworčana a bývalého vojáka. Při propuknutí viru ztratil James dceru a ženu, takže je plný zloby a touhy po pomstě. Dobrovolně se přihlásí ke službě v červené zóně. Chce zemřít a chce s sebou vzít co možná nejvíc mutantů.

Hlavní mutační schopnost Jamese Hellera je založena na zvláštních masitých šlahounech, které vystřeluje a zachytává jimi jakékoliv objekty, ať už jsou to auta či nepřátelé. Ti jsou pak dosti brutálně roztrháni zvláštní silou. Další schopnosti má hrdina podobné tomu z prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama