New World Novinka Probíhá uzavřená beta MMORPG New World

Probíhá uzavřená beta MMORPG New World

Martin Zavřel

Martin Zavřel

13
Platformy Windows PC

Kromě jiného přitáhla pozornost mnoha streamerů.

Reklama

Varování: hra některým uživatelům způsobuje vážné poškození grafické karty EVGA 3090 FTW3.

Včera byla za doprovodu nové upoutávky spuštěna uzavřená Beta očekávaného MMORPG jménem New World od Amazon Games, která potrvá až do 2. srpna. Abyste se do ní mohli zapojit, musíte si hru předobjednat přímo u Amazonu nebo na Steamu. Alternativně se můžete pouze registrovat jako zájemce o test: když budete mít štěstí, vylosují vás a získáte přístup do bety také. Hra má navzdory svému žánru tzv. "buy-to-play" model, čili zaplatíte za její pořízení, ale následně už neplatíte žádné měsíční poplatky za servery. Samozřejmě lze ale očekávat notnou dávku miktrotransakcí.

"Buy-to-play" model - zaplatíte za pořízení, neplatíte měsíční poplatky.

Na Betu se včera kromě jiného vrhli mnozí herní streameři u nás i ve světě, hra je aktuálně s 200+ tisíci diváky třetí nejsledovanější na Twitchi. Zřejmě největší pozornost přitáhl stream Asmongolda, který ale čelil různým technickým problémům při snaze hru rozjet a nakonec musel pro její hraní i přejít na náhradní Twitch profil. V našich končinách můžete sledovat třeba streamera ArcadeBulls, který se do hry ponořil se stejným zaujetím, jako nedávno do Valheimu.

Z toho, co jsme zatím mohli vidět, mi hra nápadně připomíná nové díly Assassin´s Creed série, přinejmenším grafickým zpracováním svého UI. Mezi její největší lákadla určitě patří skutečnost, že nejde o žádnou "high fantasy", ale nabízí poněkud realističtější prostředí alternativního 16. století s dobýváním země, připomínající kolonizaci Ameriky. Obsahuje ovšem i nadpřirozené prvky.

Hru si můžete objednat za 39,99 EUR na Steamu.

Probíhá uzavřená beta MMORPG New World
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama