Problémy s Call of Duty: Black Ops nekončí
Call of Duty Novinka Problémy s Call of Duty: Black Ops nekončí

Problémy s Call of Duty: Black Ops nekončí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

22

Před nedávnem jsme vás informovali o problémech s PC verzí předevčírem vydaného Call of Duty: Black Ops. Ale vypadá to, že bude ještě hůř.

Reklama

Nějaké lagy či sekající se cut-scény/loadingy jsou jen zlomek skutečných problémů. PC verze je totiž příšerně optimalizovaná a mnoha hráčům včetně nás samotných vůbec nefunguje singleplayer ani Zombie mód, a když si chce člověk zahrát multiplayer, jde o sázku na nejistotu. Občas totiž vykazuje totožné problémy, jako singleplayer (tzn. spadne po dokončení loadingu), a když už to člověka připojují, ne že by se hráči občas potýkali s lagy, ale celá hra je zpomalená a často komplet zamrzne PC. Proč? Black Ops totiž zatěžuje CPU prakticky na 100%, což je opravdu špatně. Takže pokud pozorujete alespoň podobné příznaky, můžeme vás uklidnit, že nejste sami a my jsme na tom stejně (ne-li hůř).

Podle všeho se tohle stává převážně majitelům ne zrovna nejnovějších sestav (mezi ně se bohužel počítáme i my, proto omluvte možné zpoždění naší recenze), takže pokud vám hra jde plynule, buďte rádi a využívejte toho, dokud to jde. My vám zatím budeme závidět a čekat, až Treyarch milostivě vydá opravný patch. Jestli se o GTA IV dalo říci, že to s optimalizací bylo jako ruská ruleta, pak teda vážně nevíme, jak nazvat Black Ops.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama