Proč neuvidíme záběry z The Last Guardian?
The Last Guardian Novinka Proč neuvidíme záběry z The Last Guardian?

Proč neuvidíme záběry z The Last Guardian?

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

12

Sony záměrně omezuje množství informací, které se o hře dovíme ještě před startem.

Reklama

Pokud patříte do skupiny hráčů nadšeně vyhlížejících jakoukoli zmínku o připravované hře Tha Last Guardian a pořád se divíte, proč nejsou ke zhlédnutí žádné gameplay záběry, pak vám odpověděl šéf SCE Worldwide Studios Shuhei Yoshida. Sony podle jeho slov záměrně zadržuje nové záběry z hraní, aby dopředu nevyzradila nic z příběhu.

„Vývoj probíhá velmi dobře, ale protože zde jde hlavně o příběh, nechceme toho moc ukázat," řekl Yoshida pro server GameSpot během výstavy Paris Games Week. „Chtěli jsme ukázat, že hra existuje, je funkční a běží. Není to tak, že bychom nechtěli před startem nic ukázat, ale myslím si, že se budeme snažit omezit to, co můžeme ze hry ukázat."

Dlouho odkládaný titul The Last Guardian se znovu objevil na letošní výstavě E3 jako jeden z plánovaných PlayStation 4 trháků. Bylo to ale vůbec poprvé od doby, kdy byl v roce 2009 oznámen jako nově chystaná hra pro konzoli PlayStation 3 a následně když byly uvolněny informace ohledně plánovaného vydání během prázdnin roku 2011.

Bohužel tehdy byl hardware PlayStationu 3 slabý a tvůrci tak měli pocit, že bude hra neúplná a budou "ohroženy" ambice, které do ní vkládali. Proto tlačili společnost Sony, aby ji vypustila až pro novější hardware. A i když jsme doposud nespatřili mnoho nových záběrů, představila Sony v září na Tokyo Game Show v životní velikosti Trica, což je bytost, která ve hře funguje jako váš společník.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama