Proč Rockstar nenajal známé herce pro Red Dead Redemption 2?
Videa Red Dead Redemption 2 Novinka Proč Rockstar nenajal známé herce pro Red Dead Redemption 2?

Proč Rockstar nenajal známé herce pro Red Dead Redemption 2?

Michal Burian

Michal Burian

21
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Druhá otázka zní, kdy budou recenze.

Reklama

Ve starších dílech gangsterské série Grand Theft Auto jsme se mohli setkat se známými jmény, například Samuel L. Jackson v San Andreas či Burt Reynolds ve Vice City. Postupně ale Rockstar od celebrit ustoupil a vsadil na méně známé herce, případně na úplně nováčky. Proč?

V první řadě je nutné říct jedno; Nejde o peníze. V Rockstar Games si mohou dovolit zaplatit kohokoliv na planetě. Dan Houser, jeden ze zakladatelů tohoto známého studia, vysvětlil, že velká jména mají velká ega a není snadné jim něco vysvětlit, natož, aby dali na názor vývojářů. Jako příklad uvádí konflikt s rapperem Chuckem D ze skupiny Public Enemy. S ním Houser nevycházel a situace vygradovala. Nakonec Houser z nahrávání dabingu pro GTA: San Andreas odešel a celebritu dostal na starost jiný ředitel. I přes tuhle negativní zkušenost si Dan Houser váží lidí z hudební branže, ale raději sází na méně zkušené, méně známá jména, s nimiž se dá lépe pracovat.

Dostáváme se k druhé otázce, která zajímá spoustu z vás i nás v redakci. Kdy budou venku recenze Red Dead Redemption 2. Celosvětové embargo padne 25. října ve 13:01 našeho času, tedy den před oficiálním vydáním hry na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Na Zing.cz ale s největší pravděpodobností recenzi nenajdete. Review kopii jsme neobdrželi a bohužel do uvedení této westernové akce na trh ani neobdržíme. Vydavatelská společnost Take-Two, potažmo Rockstar Games, do České republiky poslala pouze jeden klíč, a to pro konkrétní magazín. Snažili jsme se kód získat, ale bohužel. Recenze na Zingu tak bude až po vydání, zhruba po týdnu, jelikož příběhová linka vyžaduje 60 hodin a další čas zaberou vedlejší aktivity, průzkum světa atd.

Je nám to opravdu líto, ale v tomhle případně nic nezmůžeme. Místo vlastní recenze vám nabídneme souhrn hodnocení ze zahraničí.

Red Dead Redemption 2 vychází 26. října 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Podívejte se na náš Zing.TIP, kde vám o hře prozradíme další zajímavé detaily. Red Dead Redemption 2 předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde obdržíte tričko a DLC. Nezapomeňte na půlnoční prodej, můžete mít tuhle kovbojskou akci zdarma. Více o půlnočce zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama