Procházka městy v remasteru Skyrimu
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition Novinka Procházka městy v remasteru Skyrimu

Procházka městy v remasteru Skyrimu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Uvidíte například Markarth, Riften, Falkreath, Bílý průsmyk nebo Ledohrad. <strong>Aktualizováno</strong> o nový trailer.

Reklama

Update: Bethesda vydala další trailer, který láká na remaster Skyrimu. Nenechte se zmást úvodem, který je stejný jako v dávno viděném videu z letošní E3, po něm následují skutečně nové záběry.

Původní zpráva (13:24): Na YouTube kanále FudgeMuppet se objevilo zajímavé video, které ukazuje nejdůležitější města a vesnice v remasteru Skyrimu s názvem The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. Nyní si tedy můžete snadno udělat si obrázek o tom, jak moc se zlepšila grafika ve srovnání s původní hrou.

Na webu Bethesda.net se navíc objevily dodatečné informace spojené s vydáním remasteru. PC verze bude na Steamu k dispozici ve 14:00 našeho času. Ve stejný čas se snad hra zdarma objeví v knihovně těch, kteří vlastní původní hru i všechna DLC nebo Legendary edici. Konzolové verze se odemknou v poledne místního času.

Bethesda navíc umožnuje předběžné stažení hry na konzolích. Na Xboxu One už je preload možný a na PS4 bude k dispozici o půlnoci 26. října. Steam podle všeho předběžné stažení neumožní.

Připomínám, že Skyrim: Special Edition na žádné platformě nenabídne oficiální českou lokalizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama