Prodalo se 20 milionů balíčků map Black Ops
Call of Duty: Black Ops Novinka Prodalo se 20 milionů balíčků map Black Ops

Prodalo se 20 milionů balíčků map Black Ops

Michal Burian

Michal Burian

18

Activision se pochlubil, že balíčky map pro Call of Duty: Black Ops zaznamenaly prodeje přes 20 milionů kusů.

Reklama

Na Xboxu 360 každý balíček map stál 1200 Microsoft bodů a na PlayStation 3 a PC zase necelých 15 dolarů (cca 270 Kč).

Multiplayer střílečky Call of Duty: Black Ops rozšířily celkem čtyři balíčky map; First Strike, Escalation, Annihilation a Rezurrection. Předešlé CoD se dočkalo pouze třech DLC.

"Za příjmy z balíčků map by se nestyděla ani třetí největší konzolová hra roku," prohlásil Eric Hirshberg, generální ředitel společnosti Activision během konference s akcionáři.

"Call of Duty: Black Ops je neprodávanější hra v USA a v Evropě se na prvním místě držela po dobu devíti měsíců v roce 2011, i přesto že jsme hru vydali v listopadu 2010."

"Je pozoruhodné jak dobře si vedeme proti našim konkurentům – Call of Duty: Black Ops se stalo nehranější hrou na Xbox Live a na druhé příčce se usadilo Modern Warfare 2," pochlubil se Hirshberg.

Pro srovnání, World at War prodalo devět milionů DLC v prvních devíti měsících, cena za jeden balíček byla 10 dolarů. Modern Warfare 2 prodalo 11 milionů balíčků za stejné období, cena 15 dolarů za kus.

V září letošního roku se Activision pochlubil, že DLC pro Black Ops si koupilo 18 milionů hráčů. Dva miliony tedy přinesly pravděpodobně poslední dva balíčky.

Pro úplnost dodejme, že Call of Duty: Modern Warfare 3 vyšlo včera a bude zajímavé sledovat jak si povede proti Black Ops.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama