Prodeje The Last of Us Part II
Novinka Prodeje The Last of Us Part II

Prodeje The Last of Us Part II

Martin Pritula

Martin Pritula

208
Platformy PlayStation PlayStation 4

Hra má nejsilnější start ze všech PlayStation exkluzivit.

Reklama

O prodejním úspěchu The Last of Us Part II v České republice jsme vás již informovali, stejně tak, jako o prodejích ve Velké Británii a Brazílii. Nyní jsme se však dozvěděli přesná čísla.

Sony na svém Twitterovém účtu oznámila, že hra prodala za první tři dny přes 4 miliony kopií a pyšní se tak prodejně zdaleka nejsilnějším vydáním ze všech PlayStation exkluzivit.

,,Studio Naughty Dog vytvořilo neuvěřitelný zážitek. Už léta pilovali své řemeslo a znovu nastavili novou laťku kvality pro to, čeho je možné prostřednictvím interaktivní zábavy dosáhnout. The Last of Us Part II představuje rozsáhlé inovace v oblasti her spolu s vynikajícími herními mechanikami a mistrovským vyprávěním příběhu. To vše dohromady poskytuje zážitek, který definuje tuto generaci konzolí."

Vyjádření Neila Druckmana:

Jsme nesmírně vděční milionům fanoušků na celém světě, kteří hráli The Last of Us Part II a sdíleli s námi své zážitky. Rozhodli jsme se vyprávět nový druh příběhu, který se zabývá obtížnými tématy. Je neuvěřitelné sledovat, jak příběh s mnohými z vás rezonuje a kolik vyvolává diskuzí.

The Last of Us Part II vznikla díky úsilí stovek talentovaných a vášnivých vývojářů zde v Naughty Dog. Nedokážeme si představit větší čest, než když vidíme stejnou vášeň, kterou nám opětují lidé, kteří ji hrají. Děkujeme, že jste nám pomohli dosáhnout tohoto úžasného milníku.

Hru si můžete zakoupit v Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama