Prodeje v USA za září
Dead Rising 2 Novinka Prodeje v USA za září

Prodeje v USA za září

Michal Burian

Michal Burian

10

Společnost NPD zveřejnila prodejní statistiky konzolí a her za měsíc září v Severní Americe. Tentokrát jsme se však nedočkali žádných přesných čísel, avšak víme kolik kusů se prodalo Halo: Reach a jaká konzole byla nejprodávanější.

Reklama

Od NPD jsme se dozvěděli, že za září letošního roku se v USA nejvíc prodávala konzole Xbox 360 od Microsoftu. Podle zjištěných informací se prodalo 484 tisíc kusů a vůbec špatně si nevedou předprodeje pohybového senzoru Kinect, které jsou podle NPD opravdu masivní.

Firmy Sony a Nintendo si nepřály zveřejnit přesná čísla. Podařilo se nám však vyšťourat, že prodeje Wii se pohybovaly okolo cca 254 tisíc, zatímco DS 403 tisíc. U PS3 by to mělo být okolo 285 až 300 tisíc kusů.

I tak se však jedná o propad oproti stejnému měsíci loňského roku. Podobně na tom jsou také hry, kde kraluje střílečka Halo: Reach. Tu si za měsíc září koupilo 3,3 milionů hráčů. Špatně si nevedl ani americký fotbal Madden NFL 11, jenž se dostal na druhé místo. Následuje povedená zombie akce Dead Rising 2 a NHL 11. Pro zajímavost, Mafia 2 je na sedmém místě, to není špatné ne?

1. Halo: Reach – exkluzivně na Xbox 3602. Madden NFL 113. Dead Rising 24. NHL 115. FIFA Soccer 116. Kingdom Hearts: Birth By Sleep - exkluzivně na PSP7. Mafia II8. Spider-Man: Shattered Dimensions9. Metroid: Other M – exkluzivně na Wii10. Call Of Duty: Modern Warfare 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama