Producent Zaklínače 2 přibližuje next-gen RPG Lords of the Fallen
Novinka Producent Zaklínače 2 přibližuje next-gen RPG Lords of the Fallen

Producent Zaklínače 2 přibližuje next-gen RPG Lords of the Fallen

Michal Burian

Michal Burian

10

Polská společnost City Interactive ho nedávno oficiálně představila. Půjde o akční hardcore RPG, které vyjde v příštím roce pro PC a next-gen konzole. Odhalena byla i tvář hlavní postavy.

Reklama

City Interactive před časem oficiálně oznámila Lords of the Fallen, hardcore akční RPG z pohledu třetí osoby pro PC a next-gen konzole.

Jak již nějaký čas víme, vývoj Lords of the Fallen má na starost Tomasz Gop, senior producent The Witcher 2: Assassin of Kings. Nově jsme se ovšem dozvěděli, že se vžijeme do člověka jménem Harkyn. V jeho kůži na nás čeká zajímavé dobrodružství napříč bohatým fantasy světem.

Hra se má pochlubit rozvětvenou dějovou linkou, stejně tak budeme nuceni učinit řadu rozhodnutí, které budou mít vliv na svět i na Harkyna.

"Náš tým pracuje na hře, která je určena pro hráče, kteří mají rádi obrovské problémy a velké výzvy," řekl Gop a dodal, že se můžeme těšit na zbrusu nový svět, možnosti pro přizpůsobení postavy a rovněž na epické nepřátele. Takové jsme prý ještě v žádné jiné hře neviděli. Tak uvidíme.

Lords of the Fallen vyjde v příštím roce a v gameplay záběrem se nám odhalí již příští týden na E3 v Los Angeles. Níže už obrázek Harkyna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama