Prohlídka vesmíru ve strategii Stellaris
Stellaris Novinka Prohlídka vesmíru ve strategii Stellaris

Prohlídka vesmíru ve strategii Stellaris

Michal Burian

Michal Burian

4

Bitvy v galaxii a prozkoumávání nových planet od tvůrců Crusader Kings.

Reklama

Paradox Development Studio vydalo nový trailer, který je zaměřen na bonusy k předobjednávkám připravované sci-fi strategie Stellaris. Vývoj má na starost tým, který byl podepsán pod Crusader Kings. Než se vrhneme na představení bonusů, tak připomeňme, že Stellaris se bude odehrávat v daleké budoucnosti, kde půjde o víc, než jen o budování impéria ve vesmíru.

„Po tisíciletí se naše rasa vyvinula, prozkoumali jsme každý kout naší planety a teď jsme se zaměřili na prostor mimo naší sluneční soustavu a na jiné hvězdy v naší galaxii. Čekají tam na nás nové planety, nové objevy a možná i nové civilizace,“ dočteme se ve starších tiskové zprávě.

Pokud budete mít chuť vyzkoušet něco nového, tak společně s předobjednávkou si zaručíte kosmetické DLC Creatures of the Void, které obsahuje pět dalších mimozemských ras. Při jejich návrzích si designéři brali inspiraci z komunitních projektů. Vznikli tak rasy Hydra/Xenomorph, Evil Porcupine, Dinosaur Bird, Shadowy Anthropoid a Fungoid Infected Mammalian.

Mezi dalšími bonusy je speciální vyzváněcí tón pro váš mobil, avatár na fóru a vaše jméno na sondě balónu, který Paradox vyšle do stratosféry. Pokud chcete mít na sondě podpis, tak musíte svůj Paradox účet propojit se Steamem.

Stellaris vyjde 9. května na PC, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama