Project Cars 2 čekají čtyři balíčky s novými vozy
Project Cars 2 Novinka Project Cars 2 čekají čtyři balíčky s novými vozy

Project Cars 2 čekají čtyři balíčky s novými vozy

Michal Burian

Michal Burian

Se Season Passem získáte navíc exkluzivní Motorsports Cars Pack se čtyřmi automobily.

Reklama

Společnosti Bandai Namco a Slightly Mad Studios odhalily Season Pass pro závody Project Cars 2. Permanentka se bude prodávat za 30 amerických dolarů (v přepočtu necelých 700 Kč) a zajistí vám přístup ke čtyřem dodatečným balíčkům s novými vozy. O nich v současné době nic nevíme.

Místo toho vývojáři lákají na Motorsports Cars Pack, který získají výhradně majitelé Season Passu. Jeho součástí jsou automobily Jaguar E-Type V12 z roku 1974, Panoz Esperante GTR-1 z roku 1998, Audi V8 DTM z roku 1991 a Opel Astra TCR z roku 2016.

Project Cars 2 slibuje nevětší počet tratí se širokou nabídkou více než 170 licencovaných vozidel, nový online turnajový herní mód, dynamickou změnu denní doby, sezónní změny a závody na všech možných površích, včetně asfaltu, bláta nebo štěrku.

„Hra Project CARS 2, která byla vytvořena hráči a testována týmem světových závodních jezdců, jako je dvojnásobný výherce závodu Le Mans Tommy Milner, řidič ze stáje Audi René Rast, kaskadérský závodník Ben Collins (Skyfall, Doctor Strange) a šampion Rallycrossu Mitchell DeJong, nadále usiluje o to být číslem jedna pro ty nejlepší herní závodníky a týmy. Project CARS 2 nabídne jedinečný zážitek, který umocní naprostá svoboda volby,“ dočteme se v tiskové zprávě.

„V Project CARS 2 se hráči postaví proti obrovskému množství online oponentů, anebo se utkají s umělou inteligencí v té nejkrásnější, nejoriginálnější a technicky nejpokročilejší závodní simulaci na planetě. Závoďte bez hranic.“

Project Cars 2 vyjde 22. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama