Novinka Project Vitriol je temné RPG z prostředí Polska 20. století

Project Vitriol je temné RPG z prostředí Polska 20. století

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Plnohodnotného odhalení se dočkáme v létě.

Reklama

Studio 11 bit na své konferenci pro investory mluvilo kromě svých interních projektů také o těch externích, které pouze vydává. A jedním takovým je Project Vitriol, jak zní momentální kódové označení. Za hrou stojí polské studio Fool's Theory, jež pomáhalo například s vývojem Baldur's Gate 3 či Outriders. Zatímco na konferenci jsme se dočkali spíše obecných informací, v pátek došlo na oficiální vydání teaseru a prvních podrobností.

Vitriol je temné RPG s propracovaným příběhem. Titul se odehrává ve Varšavě na začátku 20. století, kdy je město pod nadvládou ruského cara. Hra má být o ezoterické části naší reality, jakési temné části světa.

"Většina lidí ji nevidí a nejsou si vědomí její existence, ale je tam, číhá za každým rohem. Bedlivě nás pozoruje ze stínů a ať už o tom víme, nebo ne, vybere si svou daň," říká o projektu Jakub Rokosz, šéf Fool's Theory.

Project Vitriol je temné RPG z prostředí Polska 20. století

Bohužel jsme zatím neviděli žádné gameplay záběry, ale to už se možná brzy změní. Na plnohodnotné odhalení má dojít v létě tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama