Projít Vanquish může být hračka, ale také pěkná makačka
Vanquish Novinka Projít Vanquish může být hračka, ale také pěkná makačka

Projít Vanquish může být hračka, ale také pěkná makačka

Michal Burian

Michal Burian

1

Na Platinum Games blogu se objevily nové podrobnosti o chystaných obtížností v nadcházející third-person střílečce Vanquish.

Reklama

Studio Platinum Games se snaží uspokojit každého hráče pořádných sci-fi akcí. I proto zahrne Vanquish pět různých nastavení obtížnosti. Pokud si netroufnete s vládním agentem Samem vše řešit na nejtěžší obtížnost, tak si budete moci nastavit Casual Auto, Casual nebo Normal. Ostatní experty stříleček jistě potěší Hard a extrémní God Hard, který se však odemkne až po dokončení hry na jednu ze zmíněných obtížností.

Shinji Mikami, ředitel vývoje Vanquish, dodal: "Nastavení Normal je obecně nejvíce doporučená obtížnost, jež sedne každému hráči, který se už alespoň jednou setkal s akcí viděnou z pohledu třetí osoby. Pokud se však jedná o nováčka v tomto žánru nebo chcete pouze hrou proběhnout, tak pak pro vás bude nejlehčí obtížnost (poz. autora: Casual Auto)" a pokračoval: "Máme však nastavení také pro masochisty, kteří chtějí dokázat, že jsou opravdovými experty ve střílečkách (poz. autora: God Hard)."

Sci-fi akce Vanquish nás zavede do blízké budoucnosti, v níž se Rusko zmocnilo americké vesmérné stanice, která hromadila sluneční energii. Na zemi pochopitelně zavládne chaos, protože se nepřátelé zmocnili velmi nebezpečné zbraně, jež může zničit cokoliv na Zemi. Netrvalo dlouho a ruskové zbraň vyzkoušeli na San Franciscu a dalším cílem má být podle špionů New York, aby rusové přesvědčili USA ke kapitulaci. My se vžijeme do kůže vládního agenta Sama, který musí celou situaci zachránit. K dispozici samozřejmě budeme mít velké množství moderních zbraní a mj. také speciální oblek. Ten nám dovolí provádět nejrůznější bojová umění a dovednosti, o nichž si může obyčejný smrtelním nechat jen zdát.

Vanquish vyjde pro PlayStation 3 a Xbox 360, a to 19. října v Severní Americe, 21. října v Japonsku a o den později také v Evropě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama