Propagační materiály přídavku Nuka-World pro Fallout 4 jsou čím dál praštěnější
Fallout 4 Novinka Propagační materiály přídavku Nuka-World pro Fallout 4 jsou čím dál praštěnější

Propagační materiály přídavku Nuka-World pro Fallout 4 jsou čím dál praštěnější

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Mluvící zátka a lahev Nuka Coly vás v černobílém retro videu provedou parkem Nuka-World. Vážně. <strong>+ detaily o aktualizaci Falloutu Shelter.</strong>

Reklama

Bethesda bere propagaci posledního DLC pro Fallout 4 s názvem Nuka-World dost svérázným způsobem. Po praštěném traileru tu máme ještě více praštěné video, které slouží jako stylová retro instruktáž pro návštěvu samotného Nuka-World parku.

Tím videem vás provede mluvící/šišlající zátka a lahev a uslyšíte i útržky skladby, kterou jste mohli slyšet právě v nedávném traileru. No jen se na to podívejte.

A jestli jste náhodou včera stahovali masivní aktualizaci mobilní/PC hry Fallout Shelter, pak vězte, že to bylo kvůli několika obsahovým novinkám. Po stažení aktualizace s označením 1.7 můžete posílat obyvatele vašeho Vaultu na nové questy a vyzkoušet s nimi další úkoly a novinku v podobě týdenních questů. Ty se objevují každý pátek.

Časem budou k dispozici i speciální události a úkoly spojené s určitými svátky. Nově je také možné použít Nuka-Colu Quantum pro přeskočení questů.

Při příležitosti vydání Nuka-Worldu navíc mohou všichni hráči začít první speciální úkol, po jehož splnění se ve vašem Vaultu objeví již zmínění maskoti lahev a zátka, resp. Bottle a Cappy, jak je nazývá sama Bethesda. Když na ně ťuknete, můžete se těšit z přísunu zátek a Nuka-Coly Quantum. Jak říkám, propagace Nuka-Worldu dost svérázným způsobem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama