Prosincové PS Plus je pěkně nabité
Injustice: Gods Among Us Novinka Prosincové PS Plus je pěkně nabité

Prosincové PS Plus je pěkně nabité

Michal Burian

Michal Burian

25

Bojovka Injustice: Gods Among Us pro PS4 nebo Hitman Trilogy HD pro PS3.

Reklama

Často čtu komentáře hráčů, kteří si stěžují, že v rámci předplatného PlayStation Plus nedostávají v poslední době pořádné hry zdarma. V prosinci si rozhodně stěžovat nebudou, seznam her je totiž pěkně nabitý a měl by potěšit každého majitele PlayStation 4, PlayStation 3 a PlayStation Vita.

Tak se na to pojďme podívat. Na PS4 dostanete již dříve avizovanou bojovku Injustice: Gods Among Us v edici Ultimate od tvůrců Mortal Kombat a Secret Ponchos. Na PS3 potom Hitman Trilogy HD (balení obsahuje HD verze Hitman 2: Silent Assassin, Hitman Contracts a Blood Money) a Deadly Premonition: The Director’s Cut.

Na handheld Vita zase Final Horizon a Titan Attacks. Poslední jmenovaný je hratelný i na PS4 a PS3.

Opouští PS Plus

3. prosince: Binding of Isaac Rebirth (PS4/PS Vita) 3. prosince: Steamworld Dig (PS4/PS Vita) 3. prosince: Frozen Synapse Prime (PS3) 3. prosince: Luftrausers (PS3/PS Vita) 3. prosince: The Hungry Horde (PS Vita) 3. prosince: Escape Plan (PS4/PS Vita)

Nově na PS Plus

3. prosince: Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition (PS4) 3. prosince: Secret Ponchos (PS4) 3. prosince: Hitman Trilogy HD (PS3) 3. prosince: Deadly Premonition: The Director’s Cut (PS3) 3. prosince: Final Horizon (PS Vita) 3. prosince: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita)

V lednu na PS4 dostanete inFamous: First Light a The Swapper. Hry pro PS3 a Vita budou teprve odhaleny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama