Proti T-800 v Terminator Resistance
Novinka Proti T-800 v Terminator Resistance

Proti T-800 v Terminator Resistance

Michal Jonáš

Michal Jonáš

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nová akční střílečka rozvíjející děj z prvních dvou filmů Terminator.

Reklama

Ještě si pamatuji, když jsem za svých školních let hrával na kamarádově vypůjčeném Game Boyi černobílého Terminatora 2: The Judgment Day. Právě tato hra podle druhého filmového dílu vydaná v roce 1991 byla prvním videoherním Terminátorem vůbec. Jinak do dneška byl posledním titulem s Terminátorem mobilní Terminator Genisys: Revolution z roku 2015 od GLU Mobile, což byla doprovodná hra snímku Terminator: Genisys. A letos se postavy z Terminátora objevily jak v Gears 5, tak i v Mortal Kombatu 11.

Dnes vydaná oficiální licencovaná hra Terminator Resistance ovšem nemá žádný vztah k aktuálnímu snímku Terminator: Temný osud, nýbrž rozvádí tzv. Budoucí válku, kterou zmiňují první dva filmy od Jamese Camerona Terminator a zmíněný Terminator 2: The Judgment Day. Nová hra je akční sci-fi střílečka z pohledu první osoby, jež se odehrává v post-apokalyptickém Los Angeles 30 let po Soudném dni, a vystupuje v ní zcela nový hrdina: Jacob Rivers, voják hnutí odporu, které vede John Connor.

 

Proti T-800 v Terminator Resistance

 

Přestože je Jacob jen obyčejný vojín, brzy zjistí, že se přímo na něj zaměřila nejnovější hrozba ze Skynetu a označila ho pro terminaci! Skynetu je možná souzeno válku prohrát, ale co to bude stát Jacoba? Ve hře zažijete události, které vedly k rozhodující finální bitvě o osud lidstva ve válce proti strojům. Hra je postavena na Unreal enginu 4.

Pochyby ale vzbuzuje vývojář nového Terminátora, kterým je studio Teyon z polského Krakova. To má za sebou spíše jen menší a nikterak kvalitní hry v čele s naprosto zprzněným Rambo: The Video Game. Nicméně Terminátor má na Steamu momentálně velmi kladné recenze, tak to takový propadák jako Rambo jistě nebude. Terminator Resistance vyšel dnes na PC, PS4 a X1 v digitální i krabicové verzi, přičemž si jej můžete zakoupit na Xzone v cenách od 999,-. My již pilně hrajeme, abychom vám mohli přinést recenzi co nejdříve.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kA6nO4QNnXA&[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama