Průzkum Castle Mourne ve hře Elden Ring
Elden Ring Novinka Průzkum Castle Mourne ve hře Elden Ring

Průzkum Castle Mourne ve hře Elden Ring

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Podívejte se na jeden z mnoha vedlejších dungeonů ze hry.

Reklama

Stránky Game Infomeru uveřejnily nové pětiminutové gameplay video ze hry Elden Ring, které ukazuje průzkum jednoho z menších dungeonů jménem Castle Morne, které ve hře najdete.

Daniel Tack z Game Informeru zmiňuje, že hra Elden Ring nabídne větší množství mini-dungeonů v podobě jeskyní a katakomb, které můžete prozkoumat spolu s dalšími obřími rozlehlými podzemními dungeony, jako je třeba hrad Stormveil.

Castle Mourne najdete v jižní části Limgrave na Weeping Peninsula a je místem, kde se to vysloveně hemží oživlými horory. "Na hráče, kteří se odváží přiblížit, čekají chimérická stvoření leonine a další překvapení. I když tato lokalita spadá do klasifikace mini-dungeonů, je podstatně větší než kterákoli jiná z menších lokalit, na které jsem během mých 10 hodin hraní narazil, navíc s postupem plným nebezpečí a několika chackopointy."

Elden Ring vychází pro PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One a přes Steam pro PC 25. února. Hru si můžete předobjednat přes internetové obchody Xzone.cz a Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama