První bezplatné rozšíření přináší do Killing Floor 2 aktivní sopku
Killing Floor 2 Novinka První bezplatné rozšíření přináší do Killing Floor 2 aktivní sopku

První bezplatné rozšíření přináší do Killing Floor 2 aktivní sopku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Tropical Bash obsahuje novou tropickou mapu s aktivní sopkou, dalšího zeda a palici se štítem.

Reklama

Brutální kooperativní střílečka Killing Floor 2 se včera na PC i PS4 dočkala prvního bezplatného rozšíření s názvem Tropical Bash. Tvůrci z Tripwire Interactive v něm zahrnuli vcelku zajímavý obsah.

Tropical Bash přináší především novou mapu Zed Landing. Ta vás zavede na tropický ostrov s aktivní sopkou, která může být mnohem nebezpečnější než nový protivník. Tím je zed Gorefiend, vylepšená verze zeda Gorefast, která vládne dvěma čepelemi.

Využít můžete i novou zbraň pro boj zblízka, kterou je kombinace palice a štítu. K dispozici je také nový systém perků, díky němuž může více tříd využívat více zbraní a využívat jejich výhod.

Aktualizace přináší také novinku v podobě tanečků či tauntů. Každý hráč dostane jeden zdarma, další jsou k dispozici za peníze. Jako obvykle jde ale jen o kosmetickou záležitost, takže koupí nezískáte žádnou výhodu během hraní.

Jako obvykle jsou součástí aktualizace i nové achievementy, přirozeně spojené s mapou Zed Landing. Čtyři získáte za vítězství v zápase při všech nastaveních obtížnosti, pátý za nalezení deseti sběratelských předmětů na mapě. K dispozici je také krátký komiks.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama