První boj z Tokyo Mirage Sessions #FE v traileru
Novinka První boj z Tokyo Mirage Sessions #FE v traileru

První boj z Tokyo Mirage Sessions #FE v traileru

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Itsuki se setkává s Chromem a vám nabízíme také informace ohledně limitované edice.

Reklama

Nintendo udělalo radost všem fanouškům sérií Shin Megami Tensei a Fire Emblem, když uveřejnilo informace ohledně limitované edice hry Tokyu Mirage Sessions #FE a aktuálně také nový trailer tohoto RPG od Atlusu.

Tokyo Mirage Sessions #FE má v Severní Americe a v Evropě vyjít na Wii U 24. června a bude k dispozici ve standardních i limitovaných edicích. Evropská verze limitované edice ponese označení Fortissimo Edition, ale prozatím netušíme, ve kterých obchodech bude k mání. V Severní Americe se bude jmenovat jednoduše Special Edition a za 79,99 dolarů ji bude prodávat výhradně GameStop a Amazon. Tato limitovaná edice obsahuje:

kopii hry Tokyo Mirage Sessions #FE pro Wii U speciální box barevný art book soundtrack na CD se 6 skladbami a karty písní samolepky kódy pro stáhnutí všech pěti balíčků plánovaného dodatečného obsah (tyto balíčky budou ke koupi hned v den startu, ale každý za cenu 1,99 dolarů)

    Porážejte monstra jako popová hvězda v úplně novém RPG od uznávaných vývojářů ze studia Atlus. Zlověstná síla z jiné dimenze se dere do moderního Tokia, což vyústí ve fantastickou smršť stylu, módy, muziky a samozřejmě také nebezpečí. Ukažte tedy svou sílu v energií jiskřících tahových soubojích, za pomocí spojování předmětů vytvářejte mocné zbraně a rozdrťte své protivníky. Na každém rohu pak narazíte na fan servis včetně Fire Emblem referencí, originální písničky od japonského zábavního giganta Avex, dungeony tematicky laděné podle zábavního průmyslu a oku lahodící hudební vystoupení.

    First Beats trailer

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama