První detaily o Castlevania: Lords of Shadow 2
Castlevania: Lords of Shadow 2 Novinka První detaily o Castlevania: Lords of Shadow 2

První detaily o Castlevania: Lords of Shadow 2

Michal Burian

Michal Burian

7

Přepracovaná magie, schopnost Dracula's Blood, nové zbraně a mnoho dalšího nabídce pokračování akčního dobrodružství Castlevania: Lords of Shadow.

Reklama

V červnu loňského roku se nám pokračování akčního dobrodružství Castlevania: Lords of Shadow odhalilo, přičemž během té dlouhé doby jsme se dočkali pouze několika artworků, obrázků a traileru. Až dnes vám můžeme díky časopisům OXM a OPM přinést první detaily o chystaném druhém díle.

Castlevania: Lords of Shadow 2 se pochlubí přepracovanou magii. Při soubojích budete za komba a celkové poškození nepřátel získávat body do schopnosti Dracula's Blood. Díky ní budete moci provádět mnohem lepší a nebezpečnější útoky a komba. Body budete moci použít pro vylepšování Void a Chaos. Za vylepšení získáte zbraně, například díky Void se budete moci spolehnout na velký meč regenerující zdraví, zatímco s Chaos si Gabriel poradí s nepřáteli prostřednictvím drápů.

Upraven byl také systém zkušeností prostřednictvím nového systému nazvaném Mastery. V něm budete moci vylepšit určité dovednosti hlavního hrdiny, a tím zvýšit jejich level.

Dobrou zprávou je, že budete moci ovládat kameru a Gabriel se opět bude moci proměnit v mlhu, aby se ztratil nepřátelům nebo prošel jindy nepropustnými místy. Hlavní zbraň (biče) byla nahrazen krvavým bičem (blood whip), jenž je podle informací velmi podobný předešlým bičům. A v samotném závěru bylo potvrzeno, že budete moci díky magii získat kontrolu nad jiným smrtelníkem.

Castlevania: Lords of Shadow 2 nemá stanoveno datum vydání, ve vývoji je pro PS3, Xbox 360, Wii U a PC ve studiu Mercury Steam. To podle vyjádření nemá zatím plány na třetí díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama