První detaily o Mass Effect 3
Mass Effect 3 Novinka První detaily o Mass Effect 3

První detaily o Mass Effect 3

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

12

Redakce zahraničního magazínu Game Informer zveřejnila obálku květnového čísla, z níž na vás bude zírat Shepard + <strong>AKTUALIZACE</strong>.

Reklama

Aktualizace

Pokud máte dojem, že toho vývojáři napoprvé o příběhu třetího Mass Effectu prozradili docela dost, vězte, že je to nejspíš naposledy co o něm před vydáním hry mluví.

U předchozích dílů studio BioWare iritovalo, že se ještě před uvedením titulu na trh na internetu válela kvanta detailů o dějové lince, čemuž by tentokrát chtěli předejít. A to tou nejsnadnější cestou. Prostě o ní nebudou mluvit.

Víceméně to potvrdil jeden z tvůrců, Jarrett Lee. "Už jsem viděl co všechno pro vás máme v ME3 nachystáno a můžu říct, že se opravdu máte na co těšit."

"Budeme se ale tentokrát snažit nezkazit vám předčasně zážitek ze hry. Než gamesa dorazí na trh budete zoufalí z nedostatku informací o dějovém pozadí."

Původní zpráva

Redaktoři rovněž lákají na dvanáct stránek nabitých informacemi, které už ale díky bohu v drtivé většině prosákly na veřejnost.

Tak tedy, hra samotná bude začínat na Zemi, kde Shepard čelí obvinění kvůli událostem v nedávno vydaném DLC Arrival. Během procesu ovšem započne invaze Reaperů a na další soudní tahanice tak nezbývá čas.

Nepříteli se podle dostupných informací budete moci postavit s Liarou, Ashley/Kaiden, Garrem či Jamesem Sandersem, přičemž cameo čeká i Wrexe, Mordin, Legion a Andersona.

Gamesa bude rovněž obsahovat "stalo se minule" komiks pro případ, že by Mass Effect 3 byl vaším prvním seznámením se sérií. Pravděpodobně ale nebude tak propracovaný jako komiks u PS3 verze druhého dílu.

Velkou roli bude v příběhu údajně hrát Illusive Man, kdežto Cerberus má "pouze" za úkol zabít Sheparda.

Po hratelnostní stránce se můžete těšit na propracovanější RPG prvky, rozsáhlejší strom skillů, větší svobodu a síly, jež se budou vyvíjet víc než jednou.

Nově však budou mít všechny třídy přístup ke všem zbraním, avšak počet slotů pro ně bude silně limitován (což ale neplatí pro Soldier class). Samozřejmostí pak je několik různých konců, na něž prý bude mít vliv koho máte v partě.

Jo, a už nyní můžete zapomenout na multiplayer. Upřímně, stejně by se tam nehodil. Nevíme jak vy, ale my chceme hlavně epické příběhové vyvrcholení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama