První detaily o Monster Energy Supercross  2
Novinka První detaily o Monster Energy Supercross 2

První detaily o Monster Energy Supercross 2

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

První screenshoty, datum vydání a oficiální trailer.

Reklama

Společnosti Milestone a Feld Entertainment oznámily novou hru ze světa motokrosových závodů. V nové verzi si hráči budou moci obléknout kombinézu oficiálního Supercrossového šampiona a zažít vzrušující zážitek. Ovládneme nejvyšší post v motocyklovém šampionátu off-road závodů v dobrém slova smyslu, nebo druhý díl dopadne ve stejném měřítku jako jeho předchůdce?

Recenze na předchozí díl jsou spíše smíšené než kladné. Hra se drží na 65 %, což není úplně špatné, ale taky to není to pravé ořechové. Problémy jsou hlavně v nepřizpůsobitelném ovládání, multiplayeru a ukrutných zvucích motorek. Přečtěte si recenzi jedničky.

Ve dvojce se dočkáme kariérového režimu, který z nás udělá profesionálního závodníka. Být rychlý na trati nestačí, musíme si získat i přízeň fanoušků a zvýšit tak svou slávu, abychom přilákaly sponzory. Nové funkce zahrnují program plný akcí a aktivit, které nám pomohou zlepšit své závodní schopnosti na čtyřech nových tratích a nových stadionech Raymond James a NRG. Těšit se můžeme i na ohňostroje, záběry z televizních kamer, zkrátka na všechno, co Supercross obnáší.

Každý jezdec má svůj vlastní styl, jak na trati, tak mimo ni. Hráči budou moci své závodníky upravovat díky více než třem tisícům položkám od vzhledu až po dlouhý seznam příslušenství. Vrací se editor tratí. Nově je vybaven mnoha funkcemi, abyste si vytvořili své vlastní tratě a poté se s nimi podělili s komunitou.

V sezóně 2018 je více než 80 oficiálních jezdců, z nichž nejznámější jsou např. šampioni třídy 450SX Jason Anderson a Marvin Musquin. Všichni jezdci měli být přesně reprodukováni za pomoci technologie skenování obličeje.

Tým vývojáři se dušuje, že tvrdě pracoval na realističtějším a dostupnějším pojetí herního zážitku. Nové technologie mají umožnit mnohem přesnější ovládání motorek na trati i ve vzduchu. Navíc nová Dynamic Flow Aid má pomáhat najít vždy ideální dráhu pro skok a přistání.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 2 vyjde 8. února 2019 na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama