První detaily o multiplayeru v The Division 2
The Division 2 Novinka První detaily o multiplayeru v The Division 2

První detaily o multiplayeru v The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Temné zóny a klasičtější podoba multiplayeru.

Reklama

Oficiální webové stránky společnosti Ubisoft nabízejí první detaily o multiplayeru v The Division 2, respektive o Temných zónách a klasičtější podobě multiplayeru. Standardnější online podobu zastupují klasické PvP módy, v The Division 2 pojmenované Domination s kontrolou strategických bodů, týmové boje reprezentují Skirmish a Conflict s vlastním progresem a odměnami. Domination a Skirmish jsou 4v4.

Co vás ale zajímá pravděpodobně nejvíce, tak jsou Temné zóny až pro 12 hráčů na jedné mapě. Ty jsou v The Division 2 celkem tři a bude to v nich opět velmi těžké a nevyzpytatelné, stejně jako v původním The Division, které se mimochodem od vydání dost zlepšilo.

V Temných zónách lovíte nepřátelské frakce v jedinečných čtvrtích Washingtonu, DC. a zároveň se snažíte získat nejlepší možnou kořist (vybavení/zbraně). Při tom vám ale půjdou po krku ostatní hráči, kteří chtějí získat loot pro sebe. Nejdramatičtější to bude při nutnosti odnést kontaminované vybavení/zbraň k vrtulníku. U něj čekejte velkou přestřelku, protože ostatní hráči budou chtít získat vaši kořist. Pokud padnete, tak se s tímto lootem můžete rozloučit. Na oplátku ale budou vaši protivníci označeni jako Rogue a mohou o nich všude po zóně střílet jiní hráči.

Existuje i snadnější způsob, jak přijít k zajímavé kořisti v Dark Zone, některý loot bude čistý. Takovým se můžete hned vybavit, kdykoli budete chtít, a nemůžete ho ztratit, ani když zemřete. Ubisoft chce, aby si každý něco ze zóny odnesl, i v případě, že nebude moc úspěšný, To je fér.

15. března 2019 to začne, The Division 2 dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama