První detaily o rozšiřování Marvel’s Spider-Man
Novinka První detaily o rozšiřování Marvel’s Spider-Man

První detaily o rozšiřování Marvel’s Spider-Man

Michal Burian

Michal Burian

18
Platformy PlayStation PlayStation 4

The City That Never Sleeps je rozděleno na tři kapitoly. První se zaměří na Black Cat.

Reklama

Po třech letech vývoje si budou moci v Insomniac Games malinko oddychnout, 7. září na PlayStation 4 vyjde Marvel’s Spider-Man. Práce ve studiu ale nekončí. Část programátorů, designérů a dalších členů týmu se přesune na přípravu dodatečného obsahu, o kterém jsme se dozvěděli první podrobnosti.

Marvel’s Spider-Man čeká rozšíření The City That Never Sleeps (Město, které nikdy nespí). DLC je rozděleno na tři kapitoly. První s podtitulem The Heist dorazí 23. října a zaměří se na Black Cat. Felicia Hardy vám bude dělat starosti i v původním příběhu, ovšem The Heist přináší nové mise, výzvy, novou frakci nepřátel a tři další obleky pro odemčení.

Turf Wars je druhou kapitolou, vyjde někdy během listopadu. O měsíc později bude následovat Silver Lining. O těchto dvou v současné době nic dalšího nevíme.

The City That Never Sleeps je součástí Deluxe edice, případně sběratelské edice. Ostatní si budou muset za rozšíření příběhu připlatit. Season Pass vyjde na 25 dolarů, samostatně každá kapitola na 10 dolarů.

Na recenzi Marvel’s Spider-Man se můžete těšit 4. září v 16:00. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Dohrání hlavního příběhu zabere nějakých 20 hodin, další hodiny vás čekají u plnění vedlejších úkolů, výzev atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama