První DLC do Immortals Fenyx Rising možná ke konci ledna
Novinka První DLC do Immortals Fenyx Rising možná ke konci ledna

První DLC do Immortals Fenyx Rising možná ke konci ledna

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zatím nepotvrzeno.

Reklama

O akční adventuře Immortals Fenyx Rising se dá říct mnoho věcí, kdy asi tou nejpozitivnější z nich je fakt, že se pravděpodobně jedná o tu nejlepší hru Ubisoftu uplynulého roku, která má potenciál oslovit malé i velké.

Naše recenze hry je už nějaký ten pátek dostupná na webu, kdy celý její znění naleznete zde, avšak pokud vám stačí pouze výsledné číslo a verdikt, tak vězte, že si hra odnesla krásných 8 bodů z 10 se shrnutím:

"Pokud patříte mezi mladší hráče a nemáte žádné zkušenosti s Assassíny nebo Zeldou, tenhle kousek se pro vás klidně může stát letošní hrou roku. Jestliže jste naopak zkušení harcovníci, budete možná zpočátku brblat nad všemožnými jejími "vypůjčenými" vlastnostmi, ale i vás si Fenyx může postupně získat a dobře bavit. Menší, jednodušší, ale skvěle vybalancovaná a milá hra pro celou rodinu. Navíc s povedeným českým překladem."

Ubisoft se posléze příliš netajil tím, že se po vydání dočkáme ještě několika DLC, které se budou odehrávat po jejím konci, nebo třeba v kompletně novém světě založeném na čínské mytologii.

Prozatím není úplně jasné, kdy přesně se těchto rozšíření dočkáme. Nicméně na Twitteru se objevila informace, že podle Nintendo eShopu bychom se prvního DLC s názvem A New God měli dočkat poměrně za chvíli, přesněji 21. ledna.

Společně s tím také došlo ke zveřejnění seznamu trofejí, jenž se objevily na stránce PSN Profiles, což také nasvědčuje brzkému vydání.

Ubisoft prozatím tyto informace nijak nepotvrdil, tudíž na oficiální oznámení si zatím musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama