První DLC do Immortals Fenyx Rising za pár dní
Novinka První DLC do Immortals Fenyx Rising za pár dní

První DLC do Immortals Fenyx Rising za pár dní

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Budou nás v něm čekat výzvy bohů.

Reklama

Immortals Fenyx Rising je barevným dobrodružstvím pracujícím s řeckou mytologií, které se zcela jistě řadí k tomu nejlepšímu, co Ubisoft za poslední dobu vydal (recenze na tomto odkazu).

Ještě před samotným vydáním jsme se navíc dočkali představení dodatečného obsahu, který přinese tři velké příběhové DLC.

Jeden z těchto přídavků, jehož jméno je A New God, měl podle nedávných úniků dorazit již 21. ledna. To se sice nestalo, avšak tento den nebyl daleko od pravdy.

Ubisoft totiž potvrdil, že rozšíření na všechny platformy dorazí 28. ledna.

Pokud následně nejste seznámeni s jeho obsahem, tak vězte, že se jeho děj odehrává po konci základní hry (tedy doporučujeme ji mít dohranou) a hráči se v něm podívají na samotný Olymp.

Tam následně budou podstupovat různé výzvy od samotných řeckých bohů, aby zaujali své právoplatné místo v řeckém panteonu.

Během této cesty si odemknou čtyři nové schopnosti, a také mohou získat nový set, nabízející vhodné perky, jako je třeba možnost provádění dodatečných skoků.

První DLC do Immortals Fenyx Rising za pár dní

Toto DLC získají všichni majitelé Season Passu, avšak také budete mít možnost si ho pořídit samostatně.

Jestli následně hru ještě stále nevlastníte, můžete si ji pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch pořídit v obchodě Xzone. Titul je ještě navíc dostupný ve službě Google Stadia.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama