První DLC pro Assassin's Creed: Origins vyjde za týden
Assassin's Creed: Origins Novinka První DLC pro Assassin's Creed: Origins vyjde za týden

První DLC pro Assassin's Creed: Origins vyjde za týden

Jan Kalný

Jan Kalný

18

Dnes také vyšel nový update. Příští měsíc se navíc dočkáme očekávaného režimu Discovery Tour a na začátku března druhé expanze.

Reklama

Fanoušci a hráči Assassin's Creed: Origins už nějakou dobu netrpělivě čekají na vydání prvního velkého dodatečného obsahu s názvem The Hidden Ones (v češtině Skrytí). Ubisoft se konečně podělil o oficiální datum vydání, které bylo stanoveno na 23. ledna, tedy přesně za týden.

DLC nás zavede do nového hornatého regionu Sinaj, který okupují řimská vojska. Příběhově by se měla expanze Skrytí odehrávat čtyři roky po konci hlavního příběhu původní hry. Jak bývá u nového obsahu zvykem, dočkáme se nejen zvýšení levelu z 40 na 45, ale také čtyř nových legendárních zbraní, nového obleku, nových koní/velbloudů a vybavení půjde vylepšit zase o několik úrovní výše.

Ubisoft si dnes zároveň připravil další dvě oznámení. Prvním je datum vydání očekávaného naučného módu Discovery Tour, kterého se dočkáme 20. února. Discovery Tour nabídne dva režimy. Jeden nám dovolí procházet se volně Egyptem a užívat si samotného světa, druhý režim bude mít za cíl nás naučit konkrétní věci o egyptské kultuře a historii za pomocí speciálních prohlídek, kterými by nás měli provést historici a egyptologové. Překvapením je také to, že na počítačích bude možné si Discovery Tour koupit i zcela samostatně za 20 dolarů (přibližně 415 korun). Pro majitele původní hry bude dostupný zdarma, a to i na konzolích. Koupit samostatně však půjde podle všeho právě jenom na počítačích.

Druhým oznámením je pak datum vydání a bližší informace o druhé expanzi hry - Curse of the Pharaohs (v češtině Kletba faraonů). Té se dočkáme 6. března a zavede nás do Údolí králů a Théb, abychom vyšetřili a prozkoumali záhadnou kletbu, která oživuje dávno mrtvé faraony a egyptské bestie. Tohle DLC nám zvýší level na 55 a nabídne opět novou výbavu.

Nezapomeňte také, že dnes vyšel pro hru nový update, o kterém jsme více psali zde. Mezi nejdůležitější novinky patří především nový quest Blížící se hrozba, který je pro všechny zdarma a jde o jakýsi prequel k brzy vycházející expanzi. Začátek questu můžete nalézt hned na několika místech, která jsou označena červeným vykřičníkem na mapě (jde například o Alexandrii, Memfis nebo Kyrénu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama