První DLC pro Dooma v červenci
DOOM Novinka První DLC pro Dooma v červenci

První DLC pro Dooma v červenci

Michal Burian

Michal Burian

2

Doom: Unto the Evil se blíží. Co přinese? Navíc demo s první úrovní ze singleplayeru.

Reklama

Součástí tiskové konference Bethesdy byl i Doom. Konkrétně první dodatečný balíček pojmenovaný Unto the Evil. Vyjde příští měsíc a přinese tři nové mapy (Offering, Cataclysm a Ritual) společně se zcela novým hratelným démonem, známým jako The Harvester.

Krom toho nebudou chybět nové zbraně, brnění a různé předměty. Na podrobnosti si musíme ještě počkat. Místo nich se Bethesda zaměřila na bezplatný obsah do multiplayeru, včetně capture the flag módu pod názvem Hexodus a režimu Sector. Součástí budou i tři free-for-all módy včetně klasického deathmatche.

Editor SnapMap se navíc v průběhu roku dočká bezplatných aktualizací, které přidají třeba nové objekty, zbraně, možnosti a dokonce i prostředí pekla.

A také bude demo Dooma pro PC, PS4 a Xbox One, nabídne první úroveň ze singleplayeru, ale jen po dobu jednoho týdne. Objevit by se mělo během několika hodin.

Třešnička na závěr? Doom společně s Falloutem 4 bude hratelný s headsetem HTC Vive, v příštím roce. VR edice těchto dvou jsou v přípravě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama