První DLC pro Elden Ring může mít rozsah, který by vydal na samostatnou hru
Elden Ring Novinka První DLC pro Elden Ring může mít rozsah, který by vydal na samostatnou hru

První DLC pro Elden Ring může mít rozsah, který by vydal na samostatnou hru

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

9
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Nadcházející expanze by mohla obsahovat prostor až pro 30 bossů.

Reklama

Elden Ring je bezpochyby jednou z her, ne-li rovnou hrou roku 2022. Jednou z věcí, na kterou její fanoušci aktuálně čekají je oznámení DLC, jež by jim umožnilo opět se vydat do světa plného drsných bossů a fascinujících lokací. Nedávný únik informací naznačuje, že potenciální expanze by mohla nabízet dostatek místa až pro 30 nových bossů, což je dechberoucí. V případě, že je datamine přesný lze počítat s pestrou škálou herních balíčků, které přinesou jak nové kosmetické úpravy, tak i další zbraně, jež aktuálně v nabídce nenajdeme.

Nabídnuty nám podle uniklých informací mají být také dosud nespatřené dungeony a rovnou 16 nových NPC, která budou putovat herním světem Elden Ring. Potenciál v rámci obsahu má být opravdu velký. Je otázkou, kolik toho reálně bude ve finále datadisk obsahovat, protože žádná z expanzí nebyla u žádné z předchozích her From Software tak naditá. Je možné, že se ve finále dojde k rozdělení obsahu na několik středně velkých datadisků.

Pokud se podíváme na předchozí práci studia stojícího za Elden Ring, je třeba pracovat taktéž s myšlenkou, že nám expanze nabídne tužší protivníky než základní hra, což si nedokážeme moc dobře představit. V případě, že by se tvůrcům podařilo však vše prezentované v dataminu dostat do jediného DLC reálně by to byl tak naditý balíček, že by se v příštím roce mohl pokusit bojovat o hru roku, stejně jako tomu bylo v případě The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine, jemuž se povedlo na TGA 216 získat cenu za nejlepší RPG hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama