První DLC pro Kingdom Come: Deliverance dorazí v červenci
KC: Deliverance Novinka První DLC pro Kingdom Come: Deliverance dorazí v červenci

První DLC pro Kingdom Come: Deliverance dorazí v červenci

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V přídavku From the Ashes obnovíte Přibyslavice.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že se Kingdom Come: Deliverance v průběhu následujícího roku dočká nejen několika bezplatných přídavků, ale i čtyř placených DLC. První z nich nese název From the Ashes a slibuje šanci znovu vystavit to, co bylo zničeno. Poměrně nedávno vyšlo najevo, že se tento dodatečný obsah zaměří na opětovné vybudování Přibyslavic, které hrají jistou roli v příběhu původní hry. A nyní máme díky produktové stránce DLC na Steamu k dispozici podrobnější popis toho, co Jindřicha čeká, jakmile mu Diviš Přibyslavice svěří do péče.

„Máte možnost vystavět od základů celou vesnici a na vlastní kůži si tak vyzkoušíte, co kdysi obnášelo budování nové osady. Coby její rychtář budete nejen rozhodovat o tom, jaké budovy se postaví a jaké lidi do vsi přizvete, ale navíc budete mít na starost udržování pořádku a urovnávání sporů mezi svými sousedy. Všechny budovy jsou jedinečné a zpřístupňují odlišná vylepšení, zároveň je ovšem každá jinak náročná na stavební materiály a pracovní sílu, takže vás čeká pár perných rozhodnutí.

Rychtář má nelehký úděl, ale to neznamená, že by si po práci nemohl užít trochu té zábavy. Co takhle si pořídit některého z nově dostupných koní a projet se po okolí, zahrát si v kostky se zkušenými hráči v nové krčmě nebo poměřit své bojové schopnosti s různě zdatnými protivníky v místní aréně? Nebo si po vší té dřině prostě zajděte vydechnout do svého nového, pohodlně zařízeného domu.“

Na Steamu rovněž najdeme řadu screenshotů, které vidíte i v této novince, a informaci, že DLC bude k dostání někdy v průběhu července. Jestli chcete o From the Ashes vědět víc, odkážeme vás na rozhovor kolegů provozujících YouTube kanál Vortex. Jde o kvalitně zpracovaný a podrobný rozhovor, který se zaměřuje i na nový hardcore režim. Ten je již ke stažení jako součást čerstvě vydaného patche 1.6, přičemž dělá z Kingdom Come ještě náročnější hru.

DLC pro PC verzi hry můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama