První DLC pro Modern Warfare 3 už v lednu?
Call of Duty Novinka První DLC pro Modern Warfare 3 už v lednu?

První DLC pro Modern Warfare 3 už v lednu?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

13

Infinity Ward láká hráče nejnovějšího válečního dílka ze série Call of Duty na brzký stažitelný obsah.

Reklama

První DLC by mělo být k dispozici již 24.ledna příštího roku a jako první jej dostanou uživatelé Xbox Live. Robert Bowling ze studia Infinity Ward se v nedávném videu ve službě CoD Elite rozpovídal o plánech ohledně stažitelných balíčků a dodal, že budou DLC v Modern Warfare 3 mnohem propracovanější a variabilnější, než jakými se mohly pochlubit předchozí díly. Navíc na nich pracuje nejen Infinity Ward, ale také Sledgehammer Games a Raven Software.

„Způsob, jakým letos budeme tvořit DLC obsah pro Modern Warfare 3 je zcela odlišný od toho, který jsme využívali dříve,“ řekl Bowling. „A to nejen stylem, kterým jej dostanete, ale také obsahem samotným. Chystáme pro vás mnohem více, než jen mapy. Co byste řekli na mise pro mód Spec Ops či další novinky, jež jste zatím nikdy neviděli?“

„Nejlepší na tom je, že pro vás mohou obsah přichystat hned tři vývojářská studia. Naše sezóna DLC balíčků startuje pro předplatitele služby Elite již 24.ledna roku 2012 na Xbox Live,“ dodal.

Vypadá to, že exkluzivita Microsoftu bude platit i zde a majitelé PS3 si tak budou muset na obsah měsíc počkat, stejně jako v případě předchozích dílů. Majitelé PC na tom také nebudou o moc lépe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama