První DLC pro Resident Evil 7 už koncem ledna
Resident Evil 7 Novinka První DLC pro Resident Evil 7 už koncem ledna

První DLC pro Resident Evil 7 už koncem ledna

Michal Burian

Michal Burian

16

Podrobnosti o prvních dvou přídavcích <strong>+ startovní trailer</strong>.

Reklama

Resident Evil 7 konečně vyšel ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. PS4 verze dokonce podporuje hru ve virtuální realitě, za předpokladu, že máte headset PlayStation VR. S vydáním hry to ale nekončí, Capcom usilovně pracuje na dodatečném rozšiřování.

Již 31. ledna vyjde balíček Banned Footage Vol. 1. Ten se bude prodávat samostatně za 9,99 euro (270 Kč), případně je zdarma pro majitele Deluxe edice nebo Season Passu. V Banned Footage dostanete dvě nové kazety a Bedroom a Nightmare. V kazetách prožijete pravděpodobně příběh předešlé dvojice, zatímco Bedroom vás uzamkne v ložnici, ze které budete muset utéct. V Nightmare po vás vývojáři budou chtít, abyste přežili jednu noc. Budete muset odrazit vlny nepřátel a přežít až do rána. Pomůžete si tak, že vyrobíte různé předměty a pasti.

Součástí bude ještě extra mód Ethan Must Die, který nemá nic společného s kazetami nebo hlavním příběhem. Bohužel nepodporuje PlayStation VR.

"Návrat ke kořenům jak se patří. Fanoušci série budou vrnět blahem a celá hra pro ně bude jeden velký herní orgazmus. Všichni ostatní pak dostanou skvělý survival horor s perfektní atmosférou, chytlavou hratelností a především vymazlenou podporou PS VR" - verdikt recenze.

14. února bude následovat Banned Footage Vol. 2 za 14,99 euro (405 Kč). Zahrne dvě nové kazety a nový režim pojmenovaný 21. V něm prožijete velmi riskantní hru, zatímco v Daughters na vás čeká nový příběh, který vám ukáže rodinu Bakerových před tragickými událostmi, které jsou v hlavním příběhu.

To ale není vše. Součástí druhého balíčku bude ještě speciální mód. V něm Jack slaví padesáté narozeniny. O hororový zážitek asi přímo nepůjde, Capcom ho popisuje jako komický režim, v němž závodíte s časem. Vašim úkolem je nakrmit Jacka. Tento extra mód také nepodporuje PlayStation VR.

Připomeňme, že během jara vyjde ještě bezplatné rozšíření Not A Hero. V něm Ethan prožije své noční můry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama