První dvě DLC do The Division nejprve na Xbox One
Novinka První dvě DLC do The Division nejprve na Xbox One

První dvě DLC do The Division nejprve na Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

14

Po měsíci vyjdou i pro PlayStation 4 a PC hráče.

Reklama

Ubisoft dnes k večeru potvrdil, že Xbox One bude mít časovou exkluzivitu na první dva velké dodatečné balíčky, které rozšíří The Division. Jde o Underground a Survival. Obě rozšíření budou s 30denním předstihem dostupné ve verzi pro Xbox One a až poté pro PlayStation 4 a PC. Třetí plánované rozšíření, Last Stand, už vyjde na všechny platformy ve stejný den.

Dobrou zprávou každopádně je, že bezplatné aktualizace s opravou chyb a novým obsahem budou současně na Xboxu One, PS4 i PC.

Připomeňme, že Ubisoft plánuje dvě bezplatné aktualizace. První se dočkáme v dubnu, společně s očekávaným systémem pro obchodování lootu (výměna zbraní a vybavení mezi hráči v kooperaci). První update dostal přezdívku “Incursions” a půjde o invazi (raid) speciálně navrženou pro skupiny hráčů, kteří si po splnění úkolu mohou přijít na high-end vybavení a zbraně.

V květnu bude následovat druhý update nazvaný “Conflict”. Ten přidá další invazi (raid) odehrávající se kolem manhattanského Columbus Circle, stejně tak nové věci do Dark Zone

Ubisoft navíc slibuje denní a týdenní mise, stejně tak nové události do Dark Zone. Všechno tohle má udržet hru při životě po dokončení hlavní části.

• Expansion I: Underground (červen) - První expanze přidá zbrusu novou lokalitu, která umožní hráčům prozkoumat nezmapované podsvětí New Yorku v intenzivní co-op akci s až třemi kamarády.

• Expansion II: Survival (léto) - V druhé expanzi budou muset hráči přežít v nepřátelském území tak dlouho, jak jen to bude možné. Připravit se musíte na vlny velmi těžkých protivníků.

• Expansion III: Last Stand (zima) - O třetím rozšíření zatím nic nevíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama