První epizoda Life is Strange 2 má stanovené datum vydání
Life is Strange 2 Novinka První epizoda Life is Strange 2 má stanovené datum vydání

První epizoda Life is Strange 2 má stanovené datum vydání

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Za pouhé tři měsíce dorazí první epizoda pokračování adventury Life is Strange.

Reklama

Čekání na druhou sezónu epizodické adventury Life is Strange je u konce. Studio Dontnod dnes potěšilo fanoušky dobrou zprávou. První epizoda Life is Strange 2 vyjde za tři měsíce, konkrétně 27. září. V průběhu dalších měsíců vyjdou zbývající čtyři epizody.

Na konkrétní detaily si musíme počkat a spokojit se s teaser trailerem, jenž neukazuje nic konkrétního ze hry. Více se dozvíme v srpnu, pravděpodobně na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Koná se od 21. do 25. srpna.

Fanoušci Life is Strange (recenze) při čekání na první epizodu druhého dílu se mohou zabavit u nedávno oznámeno The Awesome Adventures of Captain Spirit. Projekt mají na svědomí původní tvůrci dobrodružství Max a Chloe. Hra bude zdarma ke stažení od 25. června ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One (od 18:00). Ujmete se role kluka jménem Chris ve zcela originálním příběhu zasazeném do universa Life is Strange. Podle slov vývojářů jde o první krok do světa, v němž se odehrává Life is Strange 2. The Awesome Adventures of Captain Spirit má ukrývat nejedno tajemství a má spojitosti s příběhem a postavami druhého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama